Tgrt Haber

Günden güne eriyor! Ufuk Özkan hastalığı sebebiyle film kadrosundan çıkarıldı…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT HABER
26 Temmuz 2023 12:06 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 12:41
Günden güne eriyor! Ufuk Özkan hastalığı sebebiyle film kadrosundan çıkarıldı…
ufuk özkan,siroz

Oyuncu Ufuk Özkan, rol alacağı bir proje için 5-6 kilo vermek amacıyla başladığı diyette kontrolden çıkarak 17 kilo vermişti. Sağlığı bozulan ve karaciğer nakli olması gereken oyuncunun siroz olduğu ortaya çıktı. Özkan’ın hastalığı sebebiyle yaz aylarında kamera karşısına geçeceği filmin kadrosundan da çıkarıldığı ileri sürüldü.

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, ikinci derece siroz hastalığına yakalanmış, bir yıl içinde karaciğer nakli olması gerektiğini açıklamıştı. Sevenlerini üzen bu haberin akabinde ünlü oyuncunun projelerine de ket vuruldu.

Günden güne eriyor! Ufuk Özkan hastalığı sebebiyle film kadrosundan çıkarıldı…

Sabah'ın haberine göre Özkan'ın sağlık durumu yaz aylarında yeni bir projede yer almasına izin vermedi. Özkan, fanatik Fenerbahçe taraftarı olan ilkokul öğretmeninin başından geçen olayların anlatıldığı Öğretmen adlı komedi filminde yer alacaktı. Filmin çekimleri Çaykara'da başladı ancak Özkan, siroz olduğu için kadrodan çıkarıldı.

UFUK ÖZKAN’IN HASTALIĞI

Geniş Aile ile adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu Ufuk Özkan, geçtiğimiz günlerde siroza yakalandığını duyurmuştu. Sosyal medyada bir hayli zayıfladığı fotoğraflar dolaşan oyuncu, kendi hesabından son halini paylaşmıştı. Ufuk Özkan‘ın 2. derecede siroz rahatsızlığı nedeniyle karaciğer nakli sırasına girdiği ortaya çıkmış, oyuncu için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca devreye girmişti. Medipol Hastanesi’nde tedavi gören 48 yaşındaki Özkan’ın durumunun iyiye gittiği, her şey yolunda giderse organ nakline gerek kalmayacağı ve ilaç tedavisine devam edeceği öğrenildi. Özkan, son olarak başrolünü oynayacağı filmi bırakıp tedaviye başladı. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...