Tgrt Haber
21 May 2022 13:41 - Güncelleme : 21 May 2022 13:48

Ünlü oyuncu köpeklerin saldırısına uğradı: Projelerimi iptal ettim, yürüyemiyorum

Üç Kız Kardeş dizisinde canlandırdığı, eşi ve kızlarına aşık Sadık rolüyle ekranlara gelen Reha Özcan, Bir Garip Orhan Veli isimli tiyatro oyunu için gittiği Burdur’da köpeklerin saldırısına uğradı. Bacağından yaralanan ve yürüyemeyen Özcan’ın bazı projeleri de iptal oldu.

köpek saldırısı,burdur

İclal Aydın ile birlikte oynadığı Üç Kız Kardeş isimli dizi projesiyle ekranlara gelen ve orada canlandırdığı sevecen karakterle gönüllere taht kuran Reha Özcan, Bir Garip Orhan Veli isimli tiyatro oyununun turnesi için Burdur’a gitti. Ekibiyle burada çoban köpeklerinin saldırısına uğrayan Özcan, bacağından yaralandı.

"KÖPEKLERİN HİÇBİR SUÇU YOK”

560 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından canlı yayın açarak yaşadıklarını anlatan başarılı oyuncu, saldırıyı şu ifadelerle anlattı:

Ünlü oyuncu köpeklerin saldırısına uğradı: Projelerimi iptal ettim, yürüyemiyorum

"Oyun için Burdur turnesine çıktık. Burdur'da köpeklerden kaçarken saldırıya uğradım. Bizim hatamız, köpeklerin hiçbir suçu yok. Koyun sürüsünün önünden geçmeye çalıştık. Oradaki çoban köpekleri de sürüyü korumak maksadıyla bize saldırdı.”

“SOL AYAĞIMDAKİ ALT BALDIR YARALANDI”

“Biz de kaçtık, kaçarken de sol ayağımdaki alt baldır yaralandı. Orada travmatik bir şey oluştuğu için yürüyemiyorum. Yürüyemediğim için de oyunu sahnede oturarak oynamak zorunda kaldım. Canım hala çok yanıyor"

Usta oyuncunun yer aldığı Bir Garip Orhan Veli oyununun dün akşam yapılması planlanan gösterimi ise haziran ayına ertelendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...