Tgrt Haber

Tolga Karel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek: Devam et reis

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
25 Temmuz 2022 16:52 - Güncelleme : 25 Temmuz 2022 17:31
Tolga Karel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek: Devam et reis
Yaprak Dökümü,Tolga Karel,Cumhurbaşkanı Erdoğan

Bir dönemin sevilen dizisi Yaprak Dökümü'nde rol alan oyuncu Tolga Karel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıkladı.

Yaprak Dökümü dizisiyle hafızlara kazınan, ancak daha sonra oyunculuğu bırakıp ABD'de tır şoförlüğü yapan Tolga Karel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a övgüde bulundu.

Tüm dünyayı yakından ilgilendiren gıda krizi, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diplomatik çabaları sonucu çözüme kavuştu. Türkiye ve BM'nin aracılığıyla Rusya ve Ukrayna arasında imzalanan anlaşma ile Ukrayna tahılının Karadeniz üzerinden ihraç edilmesi konusunda taraflar mutabakata vardı. Küresel krizin son bulmasında en büyük pay sahiplerinden biri olan Erdoğan'ın çabaları ise tüm dünyada takdir topladı.

"DEVAM ET REİS"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katkı sunduğu anlaşmaya eski oyuncu Tolga Karel de sessiz kalmadı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Erdoğan'a övgüler yağdıran Karel, şu ifadeleri kullandı:

"Ama devlet hiç görmedikleri şahin adımlar attığında birilerinin delirdiğini, çıldırdığını 90'lardan ezik Türkiye kafasından çıkamadıklarını ta Amerika'dan görebiliyorum. Devam et Reis."

Tolga Karel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek: Devam et reis

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...