Tgrt Haber
25 Nisan 2014 12:59

Ünlü pyuncu hastaneye kaldırıldı

Dünyaca ünlü aktris Sharon Stone, Brezilya’da AIDS araştırmalarına destek mahiyetindeki bir etkinlik sonrasında felç geçirdiği için hastaneye kaldırıldı.

Ünlü pyuncu hastaneye kaldırıldı
sharone,stıne,hastane,kaldırılmak,ünlüaktris,

Bölgedeki yerel RCN La Radio isimli radyo kanalı da bu haberi doğruladı. Yaşanan bu olumsuzluklar sonrası California San Bernardino’da bir bakım merkezinin açılışına katılan ünlü yıldız, sağlıklı görünürken akıllara “felci atlattı mı?” soruları geldi. Stone, 2001 sene- sinde de felç geçirmiş ama daha sonra tamamen iyileşmişti. Ünlü yıldız, felç semptomlarına karşı bilinçlen dirme reklamında rol almıştı. Haftalık National Enquirer Dergisi'nin 5 Mayıs'ta piyasaya çıkacak sayısında yer alan habere göre, felç geçirdiği öne sürülen 56 yaşındaki oyunc u hastanede iki gün tedavi gördü.Sao Paulo kentindeki başka kaynaklar ise Stone'un enfeksiyon veya ağır grip nedeniyle hastaneye kaldırıldığını yazdı. 2001'de beyin kanaması geçiren Sharon Stone'un durumuyla ilgili hanüz bir açıklama yapılmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...