Tgrt Haber
15 Temmuz 2022 14:57 - Güncelleme : 15 Temmuz 2022 15:02

Ünlülerden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü paylaşımları

15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçerken kanla süren mücadelenin yıldönümünde ünlüler, sosyal medya hesaplarından çeşitli paylaşımlarda bulunarak bu önemli günü unutmadıklarını gösterdiler. 

Ünlülerden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü paylaşımları
ünlü,15 temmuz

Magazin dünyasının ünlü isimleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6. Yıldönümünde sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mesajlarla milli iradenin gücünü tebrik etti. İşte 15 Temmuz darbe girişimini ve onun plancılarını lanetleyen ünlü isimlerin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü paylaşımları...

CZN BURAK

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü."

ALİŞAN

15 Temmuz en uzun geceydi...

EBRU GÜNDEŞ

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü... Şehitlerimizi minnetle anıyoruz."

Ünlülerden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü paylaşımları

HÜLYA KOÇYİĞİT

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Vatanı uğruna canlarını feda eden, nice destanlar yazan Türk milleti, 15 Temmuz 2016 gecesi vatanımıza göz diken hainlere, Türk halkı vatan topraklarının bölünenemeyeceğini ve bu topraklardan hainlere geçit vermeyeceğini gösterdi. Canları uğruna vatanımızı koruyan kahraman şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz saygı ve minnetle...

POLAT YAĞCI

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun"

METİN ŞENTÜRK

15 Temmuz'da ülkesi için canını veren şehitlerimizi saygıyla anıyor, milletimizin Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyorum.

HAKAN URAL

"Demokrasi ve milli birliğimizin hedef alındığı 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde bu hain adımı atmaya kalkanları bir kez daha lanetliyor, vatanımız milli birlik bütünlüğümüz için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi rahmetle gazilerimizi minnet ile anıyoruz... Cenabı Allah bir daha yaşatmasın."

HADİSE

15 Temmuz şehitlerimizi saygıyla anıyorum.

Ünlülerden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü paylaşımları

ACUN ILICALI

"Demokrasimiz ve milletimiz için kendini feda eden kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum."

EBRU ŞALLI

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü"

DENİZ SEKİ

'Toprak uğrunda ölen varsa vatandır.' Şehitlerimizi minnetle anıyoruz. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...