Tgrt Haber
29 Temmuz 2022 11:55 - Güncelleme : 29 Temmuz 2022 12:00

Uraz Kaygılaroğlu 'Çöp adam' diziyle ekranlara dönüyor

Yedi Güzel Adam ve Sefir’in Kızı dizisinin ardından son olarak Üç Kuruş dizisiyle hafızalara kazınan Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni dizisi belli oldu. Ekranların sevilen oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu, Star TV'de yayınlanacak olan Çöp Adam dizisinde başrol oynayacak.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Uraz Kaygılaroğlu 'Çöp adam' diziyle ekranlara dönüyor
uraz kaygılaroğlu

Pis Yedili, Yedi Güzel Adam ve Sefir'in kızı gibi sevilen dizilerle yıldızı parlayan ve her projesiyle büyük ses getiren yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş ve son olarak Disney Plus’ın BKM Film imzalı Avcı dizisinden sonra oynayacağı yeni proje belli oldu.

Uraz Kaygılaroğlu 'Çöp adam' diziyle ekranlara dönüyor

ÇÖP ADAM DİZİSİYLE GERİ DÖNÜYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kaygılaroğlu, OGM Pictures'ın Star TV için çekeceği diziyle görüşüyor. Projenin adı ise 'Çöp Adam' olarak belirlendi.

Dizide saplantılı bir adamın etkileyici aşk hikayesi ekrana taşınacak. Yönetmeni ve oyuncu kadrosunun henüz netleşmediği dizide Kaygılaroğlu'na kimin eşlik edeceği de bilinmiyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...