Tgrt Haber
22 Ocak 2023 11:07 - Güncelleme : 22 Ocak 2023 13:38

Usta sanatçı Bedia Akartürk de estetik kervanına katıldı: Daha genç, daha güzel görünmek istiyorum!

Türk Halk Müziği’nin usta ismi Bedia Akartürk, son haliyle magazin gündemine oturdu. 81 yaşındaki ünlü sanatçı "Daha genç, daha güzel görünmek istiyorum" diyerek yüz gerdirme ameliyatı yaptırdı.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Usta sanatçı Bedia Akartürk de estetik kervanına katıldı: Daha genç, daha güzel görünmek istiyorum!
magazin,bedia akartürk

Yeşil Başlı Gövel Ördek, Zahidem, Aslan Mustafam gibi türküleri ve Neşet Ertaş’ın bestelerini seslendirmesiyle hafızalara kazınan usta sanatçı Bedia Akartürk, hayranlarını şaşırtan bir karar aldı. Şimdiye kadar sesi ve sanatıyla gündeme gelen 81 yaşındaki sanatçı bu defa yaptırdığı estetik operasyonla adından söz ettirdi. Estetikliler kervanına katılan Akartürk, iddiaya göre Samsun’da gittiği bir estetik cerrahına yüz gerdirme operasyonu yaptırdı.  

OPERASYONDAN ÖNCE DOKTORLARA TÜRKÜ SÖYLEDİ

Türk halk müziğinin usta ismi Bedia Akartürk’ün estetik operasyon yaptırdığı iddia edildi. 2. Sayfa magazin programının sosyal medya hesabında yayınlanan fotoğraf herkesi şaşırttı. 81 yaşındaki Bedia Akartürk bu sefer sesiyle değil yüzündeki şişliklerle gündem oldu. Sanatçının Samsun'da bir estetikçiye giderek yüzünü gerdirdi. Akartürk'ün "Daha genç, daha güzel görünmek istiyorum" diyerek estetik yaptırdığı iddia edildi.  Yüzünü gerdiren 81 yaşındaki sanatçının yüzündeki şişlikler görenleri şaşkına çevirdi.

Operasyon öncesinde ameliyathanede doktorlara türkü söyleyen Bedia Akartürk sosyal medyada gündem oldu.

Usta sanatçı Bedia Akartürk de estetik kervanına katıldı: Daha genç, daha güzel görünmek istiyorum!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Adınız23 Ocak 2023 10:05

Bedia Hanım zaten güzeller güzeli. Adeta içimizden biri. Allah ona uzun huzurlu ömürler versin. Türk halk müziğinin en çok hakkını veren sanatçıdır. Onu çok seviyoruz.

Sonraki Haber Yükleniyor...