Tgrt Haber

Galatasaray’da ‘yenge’ krizi! Wanda Nara, Mauro Icardi ile ayrıldıklarını açıkladı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
23 Eylül 2022 07:09 - Güncelleme : 23 Eylül 2022 07:19
Galatasaray’da ‘yenge’ krizi! Wanda Nara, Mauro Icardi ile ayrıldıklarını açıkladı
Mauro Icardi,Wanda Nara,instagram,ayrılık

Galatasaray’ın PSG’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Arjantinli forvet Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara ayrılma kararı aldı. Nara, Icardi ile ayrıldıklarını sosyal medya hesabından duyururken eski eşi Maxi Lopez'i takip etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Galatasaray’ın yeni transferi Mauro Icardi’nin çalkantılı özel hayatı İstanbul’da da sürüyor. Daha önce takım arkadaşının eşi Wanda Nara ile ilişkiye başlaması çokça magazin gündemini meşgul eden Icardi'nin Wanda Nara ile bir dargın bir barışık ilişkileri resmen sona erdi.

WANDA NARA, ICARDI İLE AYRILIĞI INSTAGRAM’DAN DUYURDU

Kısa süre önce İstanbul’dan ayrılan ve Arjantin’e giden Wanda Nara, Mauro Icardi ile ayrıldıklarını sosyal medya hesabından duyurdu. Wanda Nara, paylaşımında Icardi'nin adını geçirmezken, ayrılığın kendisi için acı verici olduğunu ifade etti.

Wanda Nara paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

"Bunu yaşamak benim için çok acı verici. Ancak maruz kaldığım şeyler ve medya spekülasyonlarını göz önüne alınca insanların bunu benden bilmelerini tercih ediyorum."

Galatasaray’da ‘yenge’ krizi! Wanda Nara, Mauro Icardi ile ayrıldıklarını açıkladı

NARA, ESKİ EŞİNİNİ TAKİBE ALDI

Bu olayın hemen ardından Wanda Nara ve eski eşi Maxi Lopez, Instagram'dan karşılıklı olarak takipleşti. Futbolseverler, bu hareketin Wanda Nara'nın eski eşine geri dönmesinden dolayı olduğunu iddia ederken Icardi’nin ise profil fotoğrafında Wanda Nara ile fotoğrafı duruyor. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...