Tgrt Haber
28 Mart 2022 15:45 - Güncelleme : 28 Mart 2022 15:57

Will Smith'in 'Oscar tokadı'nın ardından ne yaptığı ortaya çıktı

Oscar Ödül Töreni'nde Chris Rock'ı tokatlayan Will Smith'in törenden sonra ne yaptığı ortaya çıktı. Smith'in tören sonrasına ait videosu sosyal medyada giderek yayılıyor.

94'ncü Oscar Ödülleri'ne oyuncu Will Smith ile komedyen Chris Rock arasında yaşananlar geceye damga vurdu.

Will Smith, 94. Oscar Ödülleri'nde komedyan Chris Rock'a attığı tokatla geceye damga vurdu. Rock, Smith'in saç dökülmesi hastalığı olan eşiyle dalga geçen Rock'a sinirlendikten sonra sahneye çıkarak komedyeni tokatladı. Smith, bu çok konuşulan hareketinin ardından üzgün olduğunu söyleyerek özür dilese de sosyal medyada eleştiriler peş peşe geldi. Smith ise bu eleştirileri hiç umursamadı, törenin ardından gönlünce eğlendiği anlar amatör kameralara yansıdı.

Oscar Ödül Töreni sonrasında Vanity Fair tarafından düzenlenen 'after-party'e eşiyle birlikte katıldı ve sabaha kadar dans pistinin tozunu attırdı. Sosyal medyada paylaşılan videolarda, Chris Rock'a tokat attıktan 40 dakika sonra "en iyi erkek oyuncu" ödülünü alan Smith'in partide rap yaptığı ve Summertime ve Gettin' Jiggy Wit It gibi şarkılara eşlik ettiği görülüyor. Sabahın ilk ışıklarına kadar dans eden Smith'in görüntüleri gündem oldu.

Will Smith'in 'Oscar tokadı'nın ardından ne yaptığı ortaya çıktı

'OSCAR TOKADI' ŞOV MU GERÇEK Mİ?

Öte yandan Oscar Ödül Töreni'ni izleyenlerin bir kısmı Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokadın şovun bir parçası olduğunu düşündüler. Fakat tokat olayının kurgu olmadığı çok geçmeden ortaya çıktı. 

Rock ve reji ekibinin soğukkanlılıkla programı devam ettirdiği olayın, şovun bir parçası olmadığı belirtildi. Öte yandan olay sonrası yerine geçen Will Smith'in yanındakiler tarafından sakinleştirildiği görülmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...