Tgrt Haber

Emre Aşık'ı öldürmesi için tetikçi tutan Yağmur Sarnıç tutuklandı!

31 Mart 2022 11:23 - Güncelleme : 31 Mart 2022 11:38
Hakkında kesinleşmiş hapis cezası olan Yağmur Sarnıç, iki aydır her yerde aranıyordu.

Eski eşi Emre Aşık'ı öldürmesi için tetikçi tutan Yağmur Sarnıç, her yerde aranıyordu, sonunda teslim oldu. Sarnıç, Bakırköy Kadın Cezaevi'ne götürüldü.

Hakkında kesinleşmiş hapis cezası olan Yağmur Sarnıç, iki aydır her yerde aranıyordu.

Emre Aşık ile oldukça olaylı bir boşanma süreci geçiren Yağmur Sarnıç, iki aydır her yerde aranıyordu. Hakkında kesinleşmiş ve ertelenmiş hapis cezaları bulunan Sarnıç'la ilgili yeni bir gelişme meydana geldi. Sabah'ın haberine göre, bir süre önce çevirmeye yakalanan ve jandarmaya direnen Sarnıç, hakaret edince 2 yıl 9 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı. Sarnıç, bu cezayı alınca ertelenen diğer cezaları da gün yüzüne çıktı. 

Sarnıç'ın pazartesi günü Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne giderek teslim olduğu öğrenildi. Salı akşamına kadar işlemleri tamamlanan Sarnıç, yakalama kararları olan dosyaları için ifade verdi. Yağmur Sarnıç, işlemlerin tamamlanmasının ardından 3 günlük zorlama hapis cezasını yatmak için Bakırköy Kadın Cezaevi'ne götürüldü.

Emre Aşık'ı öldürmesi için tetikçi tutan Yağmur Sarnıç tutuklandı!

TETİKÇİ CEZAEVİNDE

Öte yandan Emre Aşık'ı öldürtmek için tetikçi tuttuğu, tetikçiyle ilişkisi olduğu iddia edilen Sarnıç'ın tetikçi Erdi Sungur ile jandarmaya direnme ve hakaret suçlarından hapis cezası onanmıştı. Tetikçi Sungur, cezaevine girmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...