Tgrt Haber
12 Ekim 2022 09:14 - Güncelleme : 12 Ekim 2022 09:36

Yılbaşı sahnesinde Tarkan’ın alacağı ücret dudak uçuklattı: Adeta servet değerinde!

Konserlerine hız kesmeden devam eden Türkiye’nin Megastarı Tarkan, yeni yıla girerken Kıbrıs’ta sahne almaya karar verdi. Yılbaşı gecesini Kıbrıs sahnesinde sergileyeceği performansla geçirecek olan Megastar’ın alacağı ücret ise dudak uçuklattı. Ünlü sanatçıya, yılbaşı programı için 1 milyon Euro ödenecek.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Yılbaşı sahnesinde Tarkan’ın alacağı ücret dudak uçuklattı: Adeta servet değerinde!
tarkan,konser,yilbasi,magazin

Ünlü sanatçı Tarkan, bu yıl da en yüksek sahne ücretiyle diğer sanatçıların önüne geçmeyi başardı. Yılbaşı gecesi Kıbrıs’ta sahneye çıkmak için anlaşan Tarkan’ın alacağı sahne ücreti adeta servet değerinde. Yıllardır muhteşem sahne performansından ve şarkılarından bir şey kaybetmeyen Tarkan, 1 milyon Euro yani 18 milyon lira karşılığında Kıbrıslılara müzik ziyafeti çektirecek.

Yılbaşı sahnesinde Tarkan’ın alacağı ücret dudak uçuklattı: Adeta servet değerinde!

1 MİLYON EURO YANİ 18 MİLYON TL ALACAK

31 Aralık’ta Kıbrıs’ta sevenleriyle buluşacak olan Tarkan, geçen yılbaşı Mısır'da sahne almıştı. Bu yıl programını Kıbrıs'ta yapan Megastar'ın yılbaşı sahnesi için 1 milyon Euro yani 18 milyon Lira alacağı öğrenildi. Daha önceki yıllarda da Kıbrıs'ta sahneye çıkan sanatçı, yeniden Yavru Vatan'da hayranlarıyla bulaşacak. Tarkan konseriyle yeni yıla girmenin ücreti ise henüz bilinmiyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...