Tgrt Haber

Youtuber Melih Abuaf'tan sahneyi erken terk eden Cem Yılmaz'a eleştiri bombardımanı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
14 Mart 2024 19:54 - Güncelleme : 14 Mart 2024 19:55

Sosyal medyada yayınladığı videolarla geniş bir hayran kitlesi elde eden youtuber Melih Abuaf, gittiği Cem Yılmaz gösterisinden memnun kalmadığını belirterek, "Gösterinin başında program 2 saat sürecek dedi ilk 35. dakikada ara verdi. Geri geldiğinde bir saate tamamlayıp bi anda gitti" dedi.

Son günlerde Cem Yılmaz'ın gösterisine giden bazı vatandaşlar sosyal medya hesaplarından Yılmaz'ın gösterisinde bir hayli keyifsiz olduğunu yazdı. Youtube kanallarında yayınladığı videolarla tanınan Melih Abuaf da ailesiyle gittiği gösteriden memnun kalmadığını belirterek serzenişte bulundu. 

YOUTUBER MELİH ABUAF'TAN CEM YILMAZ ELEŞTİRİSİ 

Sosyal medya hesabından takipçileriyle dertleşen Abuaf "2 saatlik gösteri 1 saat 15 dakika sürdü. Muhtemelen bir sağlık sorunu yaşıyor. Bir taraftan sağlığında mı bir şey var diyorum, diğer taraftan hiçbir özür yok. İade falan olmayacak belli ki. Ergen tavırları var, çok olgun tavırları var, yaşlanmış ve huysuz tarafları var. Stand-up'larından eskisi kadar keyif almıyorum belki. Elimde kumanda istediğim zaman kapatmak üzere izlerim. Bir daha o çabayı göstermek istemiyorum. Çünkü yeterince izleyiciye de saygı duyulduğunu düşünmüyorum Cem Yılmaz tarafından." dedi. 

Youtuber Melih Abuaf'tan sahneyi erken terk eden Cem Yılmaz'a eleştiri bombardımanı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...