Tgrt Haber
02 Şubat 2014 21:24

Acun'un telefonu gösteri kurbanı oldu

Yetenek Sizsiniz Kıvanç ve Burak illüzyon gösterisi yürekleri ağızlara getirdi!

Acun'un telefonu gösteri kurbanı oldu
Yetenek sizsiniz türkiye, türkiye, acun, yetenek sizsiniz, gösteri, kıvanç ve burak, ıllüzyon, gösteri yürekleri ağızlara getirdi

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de 2. tur elemeleri devam ederken geçen yılın finalistleri Kıvanç ve Burak ilizyon gösterileriyle ağızları açık bırakıyor. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de 2. tur elemeleri devam ederken Kıvanç ve Burak'ın ilizyon gösterisi milyonları ekrana kilitledi. Geçen yıl finale kadar yükselen ikili bu yıl ilk turda 3 evet alarak 2. tura yükseldi. Acun Ilıcalı'nın favorilerinden olan Kıvanç ve Burak 2. turda sergiledikleri gösterilerle yine izleyenlere unutulmayacak bir gösteri sergilediler. İlk önce bir iskambil gösterisi yapan ikiliye Hülya Avşar çok beğendiği yarışmacılara yaptığı gibi kalem fırlattı. Daha sonra asıl şova geçen Kıvanç ve Burak önce jüriden cep telefonlarını istediler. Daha sonra telefonları zarflara koyarak Eser Yenenler'e seçtirdiler. Eser Yenenler'in seçtiği zarfı blenderda parçaladılar. Sona kalan zarfın Acun Ilıcalı'nın telefonu olması gerekirken ekip zarfları karıştırdıklarını söyleyince stüdyoda soğuk bir hava esti. Şovun ilerleyen kısımlarında bunun şaka olduğunu söyleyen ikili gösteriyi başarılı şekilde tamamladı. Yapılan oylamada oyların yüzde 98'ini alan ikili yarı finali garantilediler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...