Tgrt Haber

Aile dizisinden tüyolar geldi! Kadroda yok yok!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
22 Eylül 2023 13:19 - Güncelleme : 22 Eylül 2023 14:03
Aile dizisinden tüyolar geldi! Kadroda yok yok!
kıvanç tatlıtuğ,serenay sarıkaya

Başrolünde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Aile dizisinin yeni sezonundan tüyolar gelmeye başladı. Yeni oyuncuların katıldığı dizideki değişiklikler ortaya çıktı.

Senarist olarak Hakan Bonomo'nun yer aldığı Aile dizisinin çekimleri geçen salı başladı. 30 bölüm olarak kurgulanan dizinin kalan 17 bölümünün reyting rakamları yüksek çıkarsa tıpkı Yargı gibi devamının çekilmesi gündeme gelecek. Dizinin yeni sezonuna yeni isimler dahil oldu. 

AİLE DİZİSİNİN KADROSUNA YENİ İSİMLER KATILDI 

Aile'de Nejat İşler'in ardından Tuguli'ye de partner geliyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un yakın koruması rolünde olan Tuguli'nin hayatına da izleyiciler yakında tanık olacak. Ayrıca Eko (Umutcan Ütebay), Yağmur (Yüsra Geyik) ve Tuguli’ye (Abdurrahman Yunusoğlu) de partner gelecek. Şirin Sultan Saldamlı, Tuguli’nin partnerini oynayacak.

Aile dizisinden tüyolar geldi! Kadroda yok yok!

DİZİYLE İLGİLİ TÜYOLAR GELDİ 

Aslan (KıvançTatlıtuğ) ile Cihan’ın (Nejat İşler) müthiş hesaplaşmasına sahne olacak. Dizide avukat Serap karakterinİ Selin Şekerci oynayacak. Aslan’dan boşanmak isteyen Devin’in (Serenay Sarıkaya) kapısını çaldığı Serap seyirciyi şaşırtacak. Ayrıca Serap’ın Cihan’a partner olacağı da öğrenildi.

Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...