Tgrt Haber
30 Ocak 2024 16:58 - Güncelleme : 30 Ocak 2024 17:03

Aras Bulut İynemli'nin dizisine Taner Ölmez sürprizi

Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı ‘Deha’ dizisi için son olarak Hayatla Barış filminde rol alan Taner Ölmez’e teklif gitti.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Aras Bulut İynemli'nin dizisine Taner Ölmez sürprizi
Taner Ölmez,Aras Bulut İynemli

Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı Deha projesi için hazırlıklar devam ediyor. Uluslararası dev projelerde imzası olan başarılı yönetmen Umut Aral’ın yöneteceği dizide Aras, Devran rolünde yer alırken, Devran’ın babası İskender rolü için Gürkan Uygun’la görüşme devam ediyor. Dizinin diğer başrol oyuncusu için ise Devrim Özkan ile görüşmeler sürüyor.

DEHA DİZİSİ İÇİN TANER ÖLMEZ’E TEKLİF

Damla Serim’in yazdığı dizi için Taner Ölmez ile görüşme başladı. Taner Ölmez’e dizinin Cesur karakterinin teklif edildiği konuşuluyor. Cesur, Devran’ın babası İskender’in ikinci eşi Aysel’den olan oğlu olarak izleyici karşısına çıkacak. Bir süredir televizyon ekranında yer almayan oyuncunun teklifine ne cevap vereceği merak konusu oldu.

Aras Bulut İynemli'nin dizisine Taner Ölmez sürprizi

 

 Ampüte Futbol Milli Takımı'nda oynayan Barış Telli'nin hayatının anlatıldığı filmin başrolünde yer alan Taner Ölmez, ilk fragmanın yayınlanmasının ardından beğeni yağmuruna tutuldu. Yakında izleyicisiyle buluşacak filmin afişi yayınlandı.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...