Tgrt Haber
05 Nisan 2024 21:00 - Güncelleme : 05 Nisan 2024 21:04

Arka Sokaklar dizisi yeni bölümü 12 Nisan Cuma günü yayınlanması bekleniyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın yeni bölümü bu hafta yayınlanmadı. Peki, bu hafta neden yeni bölüm yayınlanmayacak? Yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
Arka Sokaklar dizisi yeni bölümü 12 Nisan Cuma günü yayınlanması bekleniyor

Her cuma akşamı ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisi, 671. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Ancak bu hafta, dizinin yeni bölümü yerine bir tekrar bölümü yayınlanacak. İşte, Arka Sokaklar'ın bu haftaki yayın durumu ve yeni bölüm tarihi hakkında detaylar...

ARKA SOKAKLAR BU HAFTA VAR MI, YOK MU, NEDEN YOK?

Arka Sokaklar dizisinin bu haftaki yayın akışına göre, 5 Nisan 2024 Cuma günü tekrar bölümü ekrana gelecek. Yeni bölüm ise 12 Nisan Cuma günü izleyicilerle buluşması bekleniyor. Bu hafta yeni bölümün neden olmadığı ise bilinmiyor.

Arka Sokaklar dizisi yeni bölümü 12 Nisan Cuma günü yayınlanması bekleniyor - 1. Resim

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizinin hayranları, yeni maceraların ne zaman başlayacağını merak ediyor. Yeni bölümün haftaya yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz netlik kazanmadı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...