Tgrt Haber
22 Ocak 2014 22:55

Artık ana haber bülteni ona emanet

Habertürk TV'de Ana Haber koltuğu hangi önemli isme emanet edildi.

Artık ana haber bülteni ona emanet
Habertürk TV, Erhan Çelik, Balçiçek İlter, Habertürk

Habertürk TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çelik, Habertürk Ana Haber için bakın kime teklif götürdü. Habertürk TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çelik, Habertürk Ana Haber için Balçiçek İlter'e teklif götürdü. İlter de bu teklifi kabul etti. Erhan Çelik'in teklifini kabul eden Balçiçek İlter halen Habertürk'te Çelik'le toplantı halinde. Balçiçek İlter'in bir hafta içerisinde, ana haber bülteni ile Habertürk ekranlarında olması bekleniyor. Mehmet Ali Brand, ana haber bültenlerine farklı bir soluk getirmişti. Önüne konulan haberi okumaktan ziyade haberi anlatmayı tercih eden Birand'la ana haber sunumunda yeni bir tarz oluşmuştu. Çok sayıda spiker de, tarzı ile izleyenleri ekrana kilitleyen Birand'ın yolundan gitti. Birand'ın vefatı ile birlikte spikerlikte eski usule dönüldüğü, Birand geleneğinin öldüğü söyleniyordu. Ancak o gelenek bundan sonra Habertürk ekranlarında, Balçiçek İlter ile yeniden hayat bulacak gibi duruyor.
EKRANLARIN EN İYİ SORU SORANLARINDAN
Balçiçek İlter uzunca bir süredir Habertürk ekranlarında izleyiciyle buluşan bir isim. "Söz Sende" programıyla toplumun her kesiminden insana söz hakkı tanıyıp, her soruyu hiç çekinmeden soran Balçiçek İlter ana habere yeni bir soluk getirecek.
ERHAN ÇELİK FARKINI KONUŞTURUYOR
Habertürk'ün başına getirilen Erhan Çelik, Balçiçek İlter hamlesiyle ne kadar doğru yolda ilerlediğinin ilk adımını attı. Erhan Çelik'in, haber kanalları arasındaki yarışta Habertürk'ü çok daha öne çıkan bir marka yapmak için gece-gündüz çalışmalar ve peşpeşe toplantılar düzenlediği gelen bilgiler arasında..
Türkiye Gazetesi'nde de yazılar yazan Balçiçek İlter'i Habertürk TV izleyenleri "Söz Sende" programıyla yakından tanıyordu.

Artık ana haber bülteni ona emanet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...