Tgrt Haber
25 Şubat 2019 16:27

Beşiktaş Fenerbahçe CANLI DERBİ RADYO DİNLE ! BJK FB CANLI Veren DERBİ Maçı Radyo KANALLARI

Beşiktaş Fenerbahçe DERBİ Maçı Canlı Dinle. Beşiktaş Fenerbahçe maçı, Spor Toto Süper Lig'in 23. Haftasının kapanış mücadelesi olacak. Derbi öncesi detaylar haberimizde. BJK FB derbi maçı canlı veren radyo kanalları hangileri?

Beşiktaş Fenerbahçe CANLI DERBİ RADYO DİNLE ! BJK FB CANLI Veren DERBİ Maçı Radyo KANALLARI
Beşiktaş Fenerbahçe radyo dinle

Beşiktaş Fenerbahçe Derbi Maçı Canlı Dinle. Beşiktaş Fenerbahçe maçı, Spor Toto Süper Lig'in 23. Haftasının kapanış mücadelesi olacak. Derbi öncesi detaylar haberimizde. BJK FB derbi maçı canlı veren radyo kanalları hangileri?

Beşiktaş Fenerbahçe maçı muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Mirin, Caner, Atiba, Dorukhan, Quaresma, Kagawa, Güven (Lens), Burak

Fenerbahçe: Volkan, Isla, Skrtel, Sadık, İsmail(Hasanali), M.Topal, Jailson, Tolgay, Dirar, Moses, Soldado

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇINI RADYODAN DİNLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERE TIKLAYINIZ...

 

Radyospor Dinle

Lig Radyo Dinle

TRT Radyo Dinle

Beşiktaş Fenerbahçe CANLI DERBİ RADYO DİNLE ! BJK FB CANLI Veren DERBİ Maçı Radyo KANALLARI


Beşiktaş Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri

Beşiktaş Fenerbahçe maçı canlı izle: beinsports canlı izle

Beşiktaş Fenerbahçe maçı saat: 21.00

Beşiktaş Fenerbahçe maçı stat: Vodafone Arena

Beşiktaş Fenerbahçe maçı tarih: 25 Şubat 2019

Beşiktaş Fenerbahçe maçı hakem: Bülent Yıldırım
Beşiktaş Fenerbahçe maçı VAR hakemi: Cüneyt Çakır

 

BEŞİKTAŞ 39, F.BAHÇE 24 PUANDA

 

LİGİN üstü kadar alt sıraları da yakından ilgilendiren karşılaşmaya iki takım farklı amaçlarla çıkıyor. 23. haftaya 39 puanla 3. sırada giren Beşiktaş, taraftarı önündeki maçı kazanıp şampiyonluk iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Fenerbahçe ise 112 yıllık tarihinde ilk kez bir derbi maça ‘tehlikeli bölge’deyken çıkacak. 24 puanı bulunan sarı lacivertli takım, sadece averaj farkıyla küme düşme hattının hemen üstünde 15’inci sırada yer alıyor.

LJAJİC VE MEHMET EKİCİ OYNAMAYACAK

ZORLU karşılaşma iki takım da önemli eksiklerle çıkacak. Ev sahibi Beşiktaş’ta kart cezalısı Adem Ljajic yok. Gözündeki rahatsızlık nedeniyle hafta içinde bazı idmanlara çıkamayan Oğuzhan’ın durumu bugün netleşecek. Fenerbahçe’de ise sakatlığı bulunan Mehmet Ekici forma giyemeyecek. Sezonun en formda dönemini yaşayan Beşiktaş, son 5 haftada 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Fenerbahçe ise son 2 maçında İ.M. Kayseri’ye 1-0 yenildi, A.Konyaspor ile de 1-1 berabere kaldı.

YANAL’A KARŞI ÇIKTIĞI 8 MAÇTA 4 GALiBiYET ALDI

BEŞİKTAŞ ve F.Bahçe’nin teknik direktörleri Şenol Güneş ile Ersun Yanal bugüne dek farklı takımların başında 7’si lig, 1’i Türkiye Kupası olmak üzere toplam 8 defa karşılaştı. Bu maçlarda Güneş’in ekipleri 4 galibiyet alırken, 2 maçı Yanal kazandı, 2’si berabere bitti. Güneş’li Beşiktaş, 7 F.Bahçe maçında 2’şer galibiyet ve yenilgiyle 3 beraberlik aldı. 

12 YILDIR BEŞİKTAŞ'I YENEMİYOR

1996 yılından bu yana teknik direktörlük yapan Ersun Yanal’ın Beşiktaş’a karşı karnesi kötü. Yanal, 23 yıllık kariyerinde siyah beyazlı takıma karşı 33 sınav verdi. 57 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, 7 farklı takımla çıktığı bu maçlarda sadece 5 galibiyet elde ederken, 9 beraberlik, 19 yenilgi aldı. Ersun Yanal, Beşiktaş’a karşı son galibiyetini ise 12 yıl önce elde etti. Yanal’ın başında bulunduğu Vestel Manisaspor, Türkiye Kupası’nda 4-0 kaybettiği maçın rövanşında 28 Şubat 2007’de Beşiktaş’ı 2-0 mağlup etmişti.

GENÇLİK VE SPOR BAKANINDAN DERBİ AÇIKLAMASI

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında bugün Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maç öncesi centilmenlik çağrısında bulundu. 

Bakan Kasapoğlu, katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin dostluk içinde geçmesi temennisinde bulunarak, "Centilmenlik ruhunun hem sahada hem de tribünde olmasını temenni ediyorum. İyi olan, daha güzel oynayan kazansın." diye konuştu. 

İki takım arasındaki tarihi rekabete değinen Kasapoğlu, "Rekabeti önemsiyoruz. Her alanda rekabetin, centilmence olduğu müddetçe hem kalite hem seyir zevki adına çok güzel olduğunu düşünüyorum. Tribünler arasındaki ahengin güzel olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE

STAT: Vodafone Park
HAKEM: Bülent Yıldırım

SAAT: 21.00
YAYIN: beIN SPORTS HD1

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Mirin, Adriano, Dorukhan, Atiba, Lens, Kagawa, Güven, Burak Yılmaz
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Mehmet Topal, Dirar, Tolgay, Zajc, Moses, Soldado
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...