Tgrt Haber

Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'li Aşk Sanatı filmi çekimlerine yoğun ilgi! Ara verildi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
13 Temmuz 2023 12:07 - Güncelleme : 14 Temmuz 2023 14:12
Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'li Aşk Sanatı filmi çekimlerine yoğun ilgi! Ara verildi
esra bilgiç,birkan sokullu

Netflix için çekilen yeni film Aşk Sanatı'nın başrolünde Esra Bilgiç ve Birkan Sokullu yer alıyor. Son olarak Yüz Yıllık Mucize dizisinde rol alan Birkan Sokullu hırsızı, Esra Bilgiç ise İnterpol Sanat Suçları Birimi’nde görevliyi oynuyor. Prag'da devam eden çekimlerde oyunculara ilgi yoğun oldu.

Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'in başrolünde yer aldığı yeni film Aşk Sanatı'nın çekimleri Prag'da başladı. Netflix için çektiği "Aşk Sanatı" filminde iki isim kamera karşısına geçiyor.

ESRA BİLGİÇ VE BİRKAN SOKULLU 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'in başrolünde yer aldığı Aşk Sanatı filminin çekimleri Prag'da devam ediyor. Filmin kadrosunda yer alan Fırat Tanış aynı zamanda ünlü bir koleksiyoner olan iş insanı Faysal’a, Ushan Çakır Interpol Sanat Suçları Birimi’nde Alin’le çalışan polise, Hakan Ummak Güney’in dünyaca ünlü tabloları çalmasına yardım eden adamı Ömer’e, Nil Keser Güney’in ekibinde yer alan Vera’ya, Osman Alkaş ise Interpol Başkan’ına hayat veriyor.

Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'li Aşk Sanatı filmi çekimlerine yoğun ilgi! Ara verildi

AŞK SANATI FİLMİ KONUSU NEDİR?

Filmde Birkan Sokullu bir tablo hırsızı Güney’e, Esra Bilgiç İnterpol Sanat Suçları Birimi’nde görevli Alin’i canlandırıyor. Kaçmak ve kovalamak ile geçen günün sonunda karşılaşan ikilinin arasında farklı bir bağ oluşur.

AŞK SANATI FİLMİ OYUNCULARI 

  • Fırat Tanış,
  • Ushan Çakır,
  • Hakan Ummak,
  • Nil Keser,
  • Osman Alkaş

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...