Tgrt Haber
08 Mart 2023 10:17 - Güncelleme : 08 Mart 2023 17:38

Çöp Adam Meryem kimdir? Elçin Afacan kaç yaşında, kaç kilo, nasıl zayıfladı?

İlk bölümü 30 Kasım 2022 tarihinde yayınlanan Çöp Adam dizisi bugün 6. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Çöp Adam Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabında yer alan bir hikayeden uyarlamadır. Dizideki karakteriyle ve oyunculuk performansıyla merak edilen genç oyuncu Elçin Afacan rolü için 20 kilo alması ve daha sonra kısa sürede zayıflaması takdir topladı. Peki, Çöp Adam Meryem kimdir? Elçin Afacan kaç yaşında, kaç kilo, nasıl zayıfladı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Çöp Adam Meryem kimdir? Elçin Afacan kaç yaşında, kaç kilo, nasıl zayıfladı?
çöp adam,dizi,elçin sangu,elçin afacan

Her çarşamba saat 20:00'de izleyicisiyle buluşan Çöp Adam dizisinin başrolünde Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan yer alıyor. Dizide Meryem karakteriyle yer alan Elçin Afacan'ın rolü için 20 kilo aldığı kareleri görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Çöp Adam Meryem kimdir? Elçin Afacan kaç yaşında, kaç kilo, nasıl zayıfladı? 

ÇÖP ADAM MERYEM KİMDİR?

Çöp Adam dizisinde Meryem karakteri, liseden mezun olduktan sonra üniversiteye devam etmek istememiş, içine kapanık biridir. Çevresine ilgisiz, asosyal olan Meryem karakterini oyuncu Elçin Afacan oynuyor. 

ELÇİN AFACAN KİMDİR?

21 Ocak 1991 doğumlu olan Elçin Afacan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezundur. Genç oyuncunun ilk işi İçerde dizisi oldu. Afacan oyunculuklarının yanı sıra fiziksel değişimiyle de merak ediliyor. 

ELÇİN AFACAN NASIL ZAYIFLADI?

Elçin Afacan ise hayatındaki en büyük çılgınlığın bu kilo meselesi olduğunu söyledi. Şuan Çöp Adam dizisinde rol alan Afacan, bir dönem aldığı kilo hakkında, “Hayatımda ki en büyük çılgınlık Elçin rolü için 20 kilo almaktı ve bu en uzun ve sonucu en güzel olan çılgınlığım oldu sanırım” diyerek durumdan pek de rahatsız olmadığını ifade etti.

Çöp Adam Meryem kimdir? Elçin Afacan kaç yaşında, kaç kilo, nasıl zayıfladı?

ÇÖP ADAM OYUNCULARI

Elçin Sangu,

Engin Altan Düzyatan,

Sedef Avcı,

Füsun Demirel,

Cankat Aydos

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...