Tgrt Haber
07 Haziran 2023 10:00 - Güncelleme : 07 Haziran 2023 11:10

Çukur dizisi yeniden mi başlıyor? Oyuncularla görüşmeler başladı

Ekranlarda 4 sezon devam eden ve 4. Sezon 39. Bölüm ile final yapan Çukur dizisinin başrolünde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Dilan Çiçek Deniz gibi oyuncular yer aldı. Show TV'nin sevilen dizisi için yapımcılar harekete geçti ve tekrar ekrana gelmesi için oyuncularla görüşmeler başladı. Ancak, dizinin finalinde Yamaç'ın hayatını kaybetmesi sonrası yeni başrol kim olacak? soruları sorulmaya başlandı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Çukur dizisi yeniden mi başlıyor? Oyuncularla görüşmeler başladı
Çukur dizisi,Aras Bulut İynemli,tv dizisi

4 sezon devam eden Çukur dizisinin yüksek reytinglere rağmen final yapması izleyici bir hayli üzmüştü. Çukur sonrasında başlayan ve Çukur’la aynı evrende geçen Üç Kuruş dizisi de beklenen ilgiyi görmemişti. Finaliyle çok konuşulan dizi Çukur'un yeniden başlaması için sevenleri harekete geçti. 

ÇUKUR DİZİSİ YENİDEN Mİ BAŞLIYOR? 

Akşam'da yer alan habere göre; Çukur dizisinin Disney Plus da yeniden başlayabileceğine dair iddialar bulunuyor. Eğer iddialar sonucunda bir anlaşma sağlanırsa, Çukur dizisinin tekrar 2024 yılında başlayabileceği düşünülüyor. Dizinin finalinde ana karakterlerin bazılarının ölmesi, yeni kadronun kurulacağı yönünde. Çukur 5. Sezon için bomba gibi bir kadroyla gelecek iddiaları izleyiciyi heyecanlandırdı. 

ÇUKUR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Müzikleri, oyuncu kadrosu ve konusuyla yayınlandığı döneme damga vuran Çukur dizisi, Balat ve Tarlabaşı'nda çekildi. İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçovalı ailesinin elindedir. Suçla bu kadar içli dışlı olsa da ailenin kendine göre kuralları vardır. Çukur dizisi yeniden mi başlıyor? Oyuncularla görüşmeler başladı

ÇUKUR'UN FİNALİNDE NELER OLDU?

Çukur'un Final Bölümünde Koçovalı ailesi ve Çukur hayatlarının en büyük sınavını verirken, fırtına son kez koptu. Herkesin her şeyi göze aldığı son savaş nefesleri keserken; kimin kazandığı, kimin kaybettiği, kimin yaşayıp, kimin öldüğü izleyici şaşırtmayı başardı. Geçmişten gelen misafirler, büyük sürprizler, fedalar ve vedaların damga vuracağı Çukur’un büyük finalinde tansiyon bir an bile düşmezken; Koçovalılar hem acıya hem de mucizelere aynı anda tanıklık etti. 

ÇUKUR OYUNCULARI

  • Aras Bulut İynemli,
  • Erkan Kolçak Köstendil,
  • Damla Sönmez
  • Uğur Yıldıran,
  • İlayda Alişan,
  • Rıza Kocaoğlu,
  • Kubilay Aka,
  • Öner Erkan,

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmer19 Mart 2024 22:11

Başlasınn

Farid 5 Kasım 2023 06:29

Çukur dizisi davam etsin

Ozan22 Ağustos 2023 21:55

İnşallah başlar inşallahhh

Sonraki Haber Yükleniyor...