Tgrt Haber
19 Ağustos 2021 12:20

Dayı filmi ne zaman vizyona girecek? Ramiz Dayı'nın hayatını anlatan "Dayı" filminin konusu ve oyuncuları!

"Dayı filmi ne zaman vizyona girecek, dayı filmi çıktı mı?" soruları gündemde! Bir zamanların fenomen dizisi Ezel'in unutulmaz karakterlerinden Ramiz Karaeski'nin, bir diğer adı ile Ramiz Dayı'nın hikayesi beyazperdeye taşındı. "Dayı: Bir Adamın Hikayesi" adı ile sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan film için geri sayım başladı! Ramiz Dayı'nın hayatını anlatan "Dayı" filminin konusu, oyuncuları ve vizyon tarihi haberimizde...

Dayı filmi ne zaman vizyona girecek? Ramiz Dayı'nın hayatını anlatan "Dayı" filminin konusu ve oyuncuları!
Dayı: Bir Adamın Hikayesi,Ufuk Bayraktar,sinema,vizyon,19 kasım,dayı filmi

"'Dayı' filmi ne zaman vizyona girecek, konusu ne, oyuncuları kim?" sorularının cevabı araştırılmaya devam ediyor. Ezel dizisinin sevilen karakterlerinden Ramiz Dayı'nın hayatını anlatan filmde, tıpkı dizide de olduğu gibi, Tuncel Kurtiz'in gençliğini yine Ufuk Bayraktar canlandıracak.

Ufuk Bayraktar'ın hapishanede bulunduğu dönemde hikâye danışmanlığını yaptığı belirtilen Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin çekimleri Adana, Hatay, Mersin ve İstanbul'da çekilerek 6 haftanın sonunda tamamlandı. Çevresi tarafından sevilen bir kabadayının hikâyesini anlatan filmin başrolünü Ufuk Bayraktar canlandırıyor. Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin yönetmen koltuğunda ise Ufuk Bayraktar’ın kardeşi Uğur Bayraktar oturuyor. 20 milyon TL'yi bulan bütçesiyle dikkat çeken filmin oyuncu kadrosu ise oldukça zengin. Daha önce 6 Kasım 2020 tarihi olarak duyurulan filmin vizyon tarihi pandemi şartları nedeniyle ertelenmişti.

DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ FİLMİ NE ZAMAN ÇIKIYOR?

Başrolünde Ufuk Bayraktar’ın olduğu ‘Dayı: Bir Adamın Hikayesi’ filminin ikinci fragmanı yayınlandı. Filmin ilk fragmanında yapılan açıklamada, Ufuk Bayraktar hayranlarının uzun süredir beklediği ''Dayı: Bir Adamın Hikayesi'' adlı sinema filminin 2021'de seyirciyle buluşacağı belirtilmişti. Pandemi nedeniyle çekimleri ve vizyon tarihi ertelenen filmin son vizyon tarihi ise 19 Kasım 2021 olarak belirlendi.

Dayı filmi ne zaman vizyona girecek? Ramiz Dayı'nın hayatını anlatan

DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ FRAGMANLARI

2019 yılında yayınlanan ilk fragmanıyla ilgileri üzerine toplayan film, ikinci fragmanıyla gündeme oturdu. İşte dayı filminin fragmanları;

Dayı: Bir Adamın Hikayesi – Tanıtım

Dayı: Bir Adamın Hikayesi – Tanıtım 2

DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ FİLMİNİN KONUSU

Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin 2019 yılında yayımlanan ilk fragmanında; ilgi çeken ve Ufuk Bayraktar'ın Ezel dizisinde gençliğine hayat verdiği Ramiz Dayı karakterinin sinema macerası olup olmadığı konusunda dizinin hayranlarında merak uyandırmıştı. Ancak Bayraktar’ın açıklamalarına göre Ramiz Karaeski'nin hikâyesinden bağımsız bir yapım olacağı belirtildi. Söz konusu filmde adil ve sevilen bir kabadayının hikâyesini anlatılacak.

DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ FİLMİNİN OYUNCU KADROSU

Serkan Öztürk'ün senaryosuna imza attığı Dayı filminin oyuncu kadrosu ise oldukça zengin. İşte filmin oyuncuları şu şekilde;

  • Ufuk Bayraktar
  • Banu Fotocan
  • Murat Akkoyunlu
  • Efe Cevahir Bayraktar
  • Kadir Toprak Karaman
  • Zafer Şahin
  • Cem Kurtoğlu
  • Tunahan Dil
  • Gizem Karaca
  • Ahmet Varlı
  • Beste Bereket
  • Turgut Tunçalp
  • Timur Ölkebaş
  • Ümit Çırak

Dayı filmi ne zaman vizyona girecek? Ramiz Dayı'nın hayatını anlatan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...