Tgrt Haber

'Dış ses' tepkisiyle gündem olan Fatih Portakal'dan ayrılık sinyali 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
30 Haziran 2023 22:13 - Güncelleme : 30 Haziran 2023 22:14
Fatih Portakal,Sözcü Tv

Gazeteci Fatih Portakal sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, Sözcü TV'nin yeni yayın döneminde olup olmayacağının belirsiz olduğunu söyledi. Portakal geçtiğimiz günlerde, haber seslendiren basın çalışanını canlı yayında topa tutmuş ve eleştirilerin odağı haline gelmişti. 

Geçtiğimiz günlerde 'dış sesi' eleştirmesiyle gündeme gelen Fatih Portakal, Sözcü TV ile yapılan üç aylık anlaşmanın sona erdiğini duyurdu. 

Fatih Portakal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ise yeni yayın dönemi için belirsizliğin hakim olduğunu ifade etti.

"Bana müsaade" diyerek söze başlayan Portakal, "Sizlerle olur muyum olmaz mıyım onu zaman gösterir, bilemiyorum" derken, "Zaman zaman insanları kızdırıyorum, benim yüzümden kırılabiliyorlar. Kötü niyetle yapmıyorum. Yanlış anlaşılmalar da oluyor ama en azından beni tanıyan biliyor. Vicdanen rahatım" dedi. 

NE OLMUŞTU? 

Sözcü TV Ana Haber Bülteni’ni sunan Fatih Portakal, haberin anlatımını yapan dış sesi beğenmeyince canlı yayında duruma tepki göstermişti. Ana haber bültenine kendi adını verdiği için sorumluluğun kendisinde olduğunu dile getiren Portakal seyircisinden özür dileyerek sosyal medyanın gündemine yerleşmişti. 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...