Tgrt Haber

Dönence dizisinde kriz çözüldü! İki oyuncun tartışması tatlıya bağlandı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
10 Ağustos 2023 09:39 - Güncelleme : 10 Ağustos 2023 10:42
Dönence dizisinde kriz çözüldü! İki oyuncun tartışması tatlıya bağlandı
dizi

Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan’ın başrolünde yer aldığı Kanal D dizisi Dönence'nin setinde Sümeyye Aydoğan ile Nazlı Çetin arasında gerginlik yaşanmıştı. Senaryodaki değişiklik nedeniyle 1 hafta ara verilen dizinin çekimleri devam ederken, oyuncular arasındaki kriz çözüme kavuştu.

Çarşamba günleri Kanal D ekranında yayınlanan Dönence dizisinde, senaryoda yaşanan kriz nedeniyle çekimlere ara verilmişti. Çekimlerine devam eden Dönence dizisinde tartışma yaşayan iki oyucunun arasındaki buzların da eridiği bilgisi paylaşıldı. 

SENARYODAKİ KRİZLER NEDENİYLE ÇEKİMLER DURDU 

Dönence dizisinde senaryoyla ilgili sorunları çözmek için dizinin setine bir hafta ara verilmiş, bu nedenle bu hafta yeni bölüm ekrana gelmemişti. Foça’nın muhteşem doğa manzarasında çekilen dizinin ekibi hafta başı yeniden sete çıktı.

DÖNENCE DİZİSİNDEKİ TARTIŞMA TATLIYA BAĞLANDI 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Serdar Gözelekli’nin yönettiği Dönence’nin 6. bölümü 15 Ağustos Salı akşamı seyirciyle buluşacak. Yeni bölüm fotoğraflarının basınla paylaşıldığı dizinin oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Nazlı Çetin’in arasındaki krizin çözüldüğü öğrenildi. Sümeyye Aydoğan ve Nazlı Çetin arasında sesler yükselmiş ve iki oyuncunun gerginliği sete de yansımıştı. 

Dönence dizisinde kriz çözüldü! İki oyuncun tartışması tatlıya bağlandı

DÖNENCE DİZİSİ OYUNCULARI 

Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan’ın başrolünü oynadığı dizi Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Berfin Ant, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali ve Umut Kaya kadroda yer alıyor. 

 
Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...