Tgrt Haber
13 Kasım 2023 20:00 - Güncelleme : 13 Kasım 2023 20:01

Dünyanın ilk diyalogsuz aşk filmi “Birkaç Mısraymış Meğer” 17 Kasım’da sinemalarda

Son dönemlerde adından sık sık söz ettiren senarist ve yapımcı Hüsamettin Elçi, dünyanın ilk diyalogsuz aşk filmi olma özelliği taşıyan bir yapıma imza attı! 

Dünyanın ilk diyalogsuz aşk filmi “Birkaç Mısraymış Meğer” 17 Kasım’da sinemalarda
sinema

Yapımcılığını E Yayıncılığın üstlendiği bu filmin çekimleri de Bursa’ya bağlı Tirilye ilçesinde gerçekleşti. Başrollerinde Seyit Taha Elçi ve Şermin Güven’in yer aldığı bu film iki genç insanın yaşadıkları duygu dolu platonik bir aşk hikâyesini anlatıyor.

Ahmet Fırat İçigen, İsmail Hakkı İnan ve Deniz Ceylan’ın da rol aldığı bu film, geçmişte yaşanan aşkların daha temiz ve duygu dolu olduğuna vurgu yapıyor. 

Özellikle ünlü oyunculara yer verilmeyen bu film, oyuncular için değil de hikâyesi için izlenmesini hedefliyor. 17 Kasım’da vizyona girecek olan bu yapımın dağıtımını da “Mars Dağıtım” üstlenmiş durumda. 75 dakikalık müzik ve sanat dolu görüntülere yer verilen bu filmde, izleyiciyi duygu fırtınasında hatıradan hatıraya sürükleyeceği iddia ediliyor. 

Dünyada bir ilk olma özelliğini taşıyan bu filmde öne çıkan başlıklardan birisi de film kapağında yer alan +40 görseli. Filmin senaristi ve yapımcısı olan Hüsamettin Elçi, sözlerinde şu ifadelere yer verdi. 

“İstedim ki dil sussun, gözler konuşsun! 1970’li yıllarda kalan Türk sinemasına, yeni bir nefes yeni bir ruh kazandıracağımıza inanıyorum. Bu filmi izleyen herkes kendisinden, hatıralarından hatta hayallerinden de çok şey bulacak! Aynı zamanda buradan filmin müzik danışmanlığını üstlenen kıymetli sanatçı dostum Göksel Baktagir’e, Film de şarkılarımızı muhteşem yorumları ile duygu yükleyen Ayhan Aşan ve Nazire Savran’a çok teşekkürlerimi sunuyorum. İnanıyorum ki bu müzikler, Türk Sanat Müziğinde yeni Yeşilçam besteleri olarak yerini alacak. Son olarak, ben bu filmde duygu insanlarına hitap etmek istedim... Mendilinizi almayı unutmayın.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...