Tgrt Haber

Emir Can İğrek'in şarkısı Ali Cabbar film oluyor! Güneşi Beklerken'in oyuncusu başrolde

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
11 Temmuz 2023 10:04 - Güncelleme : 11 Temmuz 2023 10:58
Emir Can İğrek'in şarkısı Ali Cabbar film oluyor! Güneşi Beklerken'in oyuncusu başrolde
ali cabbar,emir can iğrek,film

Emir Can İğrek'in yeni şarkısı Ali Cabbar'ın gerçek hikayesi ortaya çıktı. Hüzünlü hikayesiyle ses getiren Ali Cabbar, film oluyor. Dizinin başrol oyuncusu bile belli.

Ali Cabbar şarkısı son günlerin en çok dinlenen parçası oldu. Emir Can İğrek'e ait Ali Cabbar'ın gerçek hayatta da yaşanmış olması dinleyicilerin dikkatini çekti. Çok konuşulan hikaye, film oluyor. 

ALİ CABBAR HİKAYESİ GERÇEK Mİ?

Ali Cabbar, Tekirdağ'da doğmuş ve bu şehrin bir köyünde yaşamaktadır. Köydeki düğünlerde klarnet çalmaktadır. Ali Cabbar köyünden bir kıza sevdalıdır. Bir gün babasının 'Al gırnatanı oğlum, akşama düğün var. Yürü Ali Cabbar.' demesi üzerine düğüne doğru yola çıkar. Ali Cabbar gittiği düğünde klarnetini çalarken sevdiği kızın evlendiğini görür. Aşkından yanıp kahrolan Ali Cabbar gördükleri üstüne askere gitmeye karar verir. Aradan 6-7 ay geçtikten sonra ise Ali Cabbar'ın şehit olduğu haberi köye gelir.

ALİ CABBAR FİLM OLUYOR, BAŞROL OYUNCUSU BİLE BELLİ 

Aydınlık'ta yer alan bilgilere göre; Ali Cabbar hikayesi film oluyor. Yapım şirketince Ali Cabbar için iki isim düşünüldüğü iddia edildi. Birisi şarkının sahibi Emircan İğrek diğeri bir dönem Güneşi Beklerken dizisiyle parlayan Ozan Osmanpaşaoğlu.

Emir Can İğrek'in şarkısı Ali Cabbar film oluyor! Güneşi Beklerken'in oyuncusu başrolde

OSMAN OSMANPAŞAOĞLU KİMDİR?

31 Aralık 1983 tarihinde Trabzon'da doğdu. Yeditepe Üniversitesi Elektrik Elektronik mühendisliği bölümünden mezun olan oyuncu, aynı üniversitenin işletme bölümünde yüksek lisans yaptı. Kariyer hayatına müzik ve oyunculuk yaparak devam etmektedir. Müzik grubunun solistliğini yapmıştır.

Aksel karakterini oynadığı Güneşi Beklerken dizisinde 'içim', 'olmadı' ve 'ben böyleyim' şarkıları soundtrack ve performans olarak kullanılmıştır. Osmanpaşaoğlu 2014 yılında Beni Böyle Sev dizisinde Tolga karakterini oynadı. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...