Tgrt Haber
21 Ocak 2014 23:00

Esra Erol, 'Ölüler oy veremez'

Esra Erol'un evlendirme programındaki bir sohbetin oyuncu Erkan Petekkaya tarafından yorumlanması sonrası Esra Erol'da çok sert açıklamalarla onu eleştirdi.

Esra Erol, 'Ölüler oy veremez'
esra erol, evlendirme programı, Erkan Petekkaya, sert açıklama, FOX TV, Okan Bayülgen'

FOX TV ekranlarında yayınlanan evlendirme programındaki sohbet Okan Bayülgen'in programında sohbet konusu oldu.Bir damat adayının "Geceleri cam açık yatıyorum" demesi sonrası sunucu "web-cam demek istiyorsun yani"şeklinde onun söylemek istediğini herkesin anlaması için sade bir şekile dönüştürdü. Bu muhabbet o programda konu oldu ve konuk olan Erkan Petekkaya'da ilginç bir yorumda Bu bulundu. "Bunlar oy veriyor ya" dedi ve bu söz sonrası herkes çok şaşırdı.Bu sözlerinden sonra Esra Erol'da oyuncuyu eleştirdi ve onun için Medyafaresi'nde yer alan habere göre "Ben bu cümleyi Erkan Petekkaya'nın söylediğine inanamadım.. Oyuncular halkından beslenir. Belki konuşmasından, belki eğitim düzeyinden veya başka farklılıktan dolayı bir oyuncunun bir alttaki birini böyle ağır eleştirmesini ben yakıştıramadım. Çok üzüldüm. Dünyanın her yerinde sadece deliler ve ölüler oy veremez."dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...