Tgrt Haber

Fantastik Canavarlar 4 gelmeyebilir, film serisi beklentiyi karşılayamadı

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
03 May 2024 16:33 - Güncelleme : 03 May 2024 16:38
Fantastik Canavarlar 4 gelmeyebilir, film serisi beklentiyi karşılayamadı

Fantastik Canavarlar serisinin geleceği hakkında meraklı bekleyiş devam ederken, başrol oyuncusu Eddie Redmayne'den hayranlarını üzecek açıklamalarda bulunmuştu. Serinin Netflix gibi ünlü yayın platformlarında tekrar seyirci ile buluşmasının ardından, 4. film gelecek mi sorusu tekrar gündem oldu. İşte detaylar...

J.K. Rowling'in yazdığı ve Harry Potter evreninin devamını konu alan Fantastik Canavarlar serisi, başlangıcından bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyordu.

Ancak son dönemde serinin başarısızlığı ve belirsizliği, hayranlar arasında endişe ile takip ediliyor.

Üçüncü film, beklentilerin altında bir gişe başarısı elde ederken, Warner Bros.'un Discovery ile birleşmesi sonrası serinin devamıyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

Fantastik Canavarlar 4 gelmeyebilir, film serisi beklentiyi karşılayamadı - 1. Resim

Başrol oyuncusu Eddie Redmayne, serinin dördüncü filmiyle ilgili "Olması pek mümkün görünmüyor," şeklinde konuşarak hayranlarına üzücü bir haber verdi.

Yeni CEO David Zaslav'ın Rowling ile görüşmeler yapması ve bu yönde çalışmalar yapılması, serinin devamı için farklı planların yapılabileceğini gösteriyor.

Fantastik Canavarlar serisinin geleceği hakkında belirsizlik devam ederken, hayranlar merakla gelişmeleri beklemeye devam ediyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...