Tgrt Haber
20 Şubat 2024 12:34 - Güncelleme : 20 Şubat 2024 13:05

Harry Potter serisinde rota değişti! O artık yerli, Hogwarts biletlerinin yeni adresi

Harry Potter severler için yeni bir gelişme yaşandı. Uzun süredir dijital platformlarda yer almayan Harry Potter en son Netflix'te yer almıştı. Dizisi sabırsızlıkla beklenen Potter'ın yeni adresi tutkunlarını hareketlendirdi. İşte Harry Potter'ın yeni adresi...

Harry Potter serisinde rota değişti! O artık yerli, Hogwarts biletlerinin yeni adresi
harry potter,blu tv

Harry Potter serisi yerli olan online platformu Blu Tv'de yer alacak. Uzun süredir dijital platformlardan uzak kalan Harry Potter severlerin isyanları da böylece son bulacak. Ancak Blu Tv bununla sınırlı kalmadı Harry Potter Magic dünyasının öncesini anlatan Fantastik Canavarlar'a da yer verecek. Serinin tamamı 20 Şubat 2024 tarihinden itibaren Blu TV'de olacak. Üyeliği olanların kolaylıkla ulaşacağı serinin dizisi için ise henüz bir açıklama yok. 

HARRY POTTER SERİSİNİN YENİ ROTASI YERLİ!

Seride yer alan Felsefe Taşı, Sırlar Odası, Azkaban Tutsağı, Ateş Kadehi, Zümrüdüanka Yoldaşlığı, Melez Prens, Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ve Ölüm Yadigarları Bölüm 2 tüm filmler platforma 20 Şubat itibariyle yüklenecek. Öte yandan Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? ve Grindelwald'ın Suçları'da yer alacak.

Harry Potter serisinde rota değişti! O artık yerli, Hogwarts biletlerinin yeni adresi - 1. Resim

Her ne kadar birebir devamlılık göstermezse de Magic Dünyası'nda Merlin, Narnia Günlükleri, Fantastik Canavarlar ve Harry Potter serisi dizilimi olduğu iddia ediliyor. Konuların ve Hogwarts kuruluşunun yer aldığı Narnia Günlüklerinde ise bu devamlılık bariz gözlemlenecek. Harry Potter son olarak Dısney ve Netflix platformlarında yer almıştı. Bunun üzerine Blu TV abonelerinin sayısı arttı. Platformun aylık ödemesi 24.99 TL'dir. 

Harry Potter serisinde rota değişti! O artık yerli, Hogwarts biletlerinin yeni adresi - 2. Resim

HARRY POTTER DİZİ TARTIŞMASI! 

Harry Potter yazarı J. K. Rowling, dizi için Dısney platformunun önerdiği bazı hussusları kabul etmedi. Öte yandan Rowling' eşcinsel karşıtlığı yaptığı gerekçesiyle tehditlere maruz kalırken Netflix seriyi yayından kaldırdı.

Harry Potter serisinde rota değişti! O artık yerli, Hogwarts biletlerinin yeni adresi - 3. Resim

Bunun üzerine Rowling dizi de eşcinsel mesajı veren platformlarla çalışmayacağını belirten bir açıklama yaparak aile değerlerine önem verdiğini belirten bir paylaşımda bulundu. Bu yüzden dizi üzerinden değişim yapmak isteyenlerle çalışmaları durdu. Akabinde HBO Max'la anlaştı. Dizinin dünya çapındaki maliyeti ise bir ülkeyi 6 ay boyunca doyurmaya yetecek miktarda olduğu iddia edilmişti. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...