Tgrt Haber
20 Ocak 2014 22:45

İşte O Ses Türkiye'nin şampiyonu

Bu akşam yayınlanan 'O Ses Türkiye''de tüm seyirciler inanılmaz bir finale şahit oldu.

İşte O Ses Türkiye'nin şampiyonu
o ses türkiye, türkiye, o ses türkiye final, O Ses Türkiye'yi kim kazandı, Athena Gökhan, Hasan Doğru, Mert Demir, Ersin Yılmaz, Abdullah Civliz

O Ses Türkiye bu sene ilk kez jüri koltuğuna oturan Gökhan'ın başarısına şahitlik yaptık. Gökhan tüm dünyada da bir ilke imza attı ve takımından 4 yarışmacıyı finale taşıdı. Peki O Ses Türkiye'nin birincisi kim oldu? Acun Ilıcalı‘nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği ve O Ses Türkiye’de kim birinci oldu? O Ses Türkiye’nin şampiyonu kim oldu. O Ses Türkiye’yi kim kazandı? Türkiye’nin O Ses’i kim oldu? Hepsi de birbirinden iddialı 4 finalist vardı finalde.. Star TV’de ekrana gelen O Ses Türkiye yarışmasının final gecesi büyük bir heyecana sahne oldu. ‘O Ses Türkiye’nin finalinde Hasan Doğru, Mert Demir, Ersin Yılmaz, ve Abdullah Civliz canlı yayında en iyi performanslarını sergiledi, ilk oylamaların ardından ‘O Ses Türkiye’ye veda eden isim Mert Demir olurken, ikinci isim Ersin Yılmaz oldu. ‘O Ses Türkiye’de bir ilke imza atan Gökhan, kendi takımından 4 ismi finale taşımayı başarmıştı. Finalede yarışacak isimler Abdullah Civliz ve Hasan Doğru oldu. Türkiye’den gelen SMS oylarıyla O Ses Türkiye’nin şampiyonu %38′e %62 oy oranı ile Hasan Doğru oldu. Athena Gökhan Finale 4 yarışmacısını birden taşıyarak dünyada bir ilke imza attı. O Ses Türkiye'de final gecesinde inanılmaz bir heyecan fırtınası vardı. O Ses Türkiye finalinde Gökhan'ın takımından Hasan Doğru, Mert Demir, Ersin Yılmaz, ve Abdullah Civliz canlı yayında en iyi performanslarını sergiledi. İlk performansların ardından yapılan oylamanın ardından ilk elenen isim Mert Demir olurken, hemen ardından Ersin Yılmaz finalde elenen isim oldu. Oylamanın ardından Abdullah Civliz ve Hasan Doğru ikişer defa daha sahne alarak performanslarını sergilediler. Yapılan halk oylamasında oyların yüzde 65'ini alan Hasan Doğru O Ses Türkiye'nin yeni şampiyonu oldu.

İşte O Ses Türkiye'nin şampiyonu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...