Tgrt Haber
04 Ağustos 2018 16:19

Kim Milyoner Olmak İster İZLE ATV: Kim Milyoner Olmak İster Soruları

Kim Milyoner Olmak İster izlemek isteyenler doğru adreste. Kim Milyoner Olmak İster bu akşam da yeni bölümü ile ekranlara gelecek.Soruları ile arama motorlarında üst sıralara yerleşen Kim Milyoner Olmak İster'de yaşanacaklar burada. İşte Kim Milyoner Olmak İster izle, Kim Milyoner Olmak İster soruları, Kim Milyoner Olmak İster yarışması ve ATV izle

Kim Milyoner Olmak İster İZLE ATV: Kim Milyoner Olmak İster Soruları
Kim Milyoner Olmak İster izle,Kim Milyoner Olmak İster soruları,atv izle,Kim Milyoner Olmak İster soru cevapları

Kim Milyoner Olmak İster izlemek için 'Kim Milyoner Olmak İster izle' linkine tıklamanız yeterli. ATV ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran yarışma Kim Milyoner Olmak İster bu akşam da sevenleri ile buluşacak. Soruları ile trendlere yerleşen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında bu akşam hangi sorular çıkacak merak konusu oldu. Kim Milyoner Olmak İsterde çıkan soruları burada. Kim Milyoner Olmak İster izle, ATV izle, Kim Milyoner Olmak İster soruları, Kim Milyoner Olmak İster son bölüm izle ile ilgili aramalarınızın cevabı haberimizde. İşte Kim Milyoner Olmak İster de çıkan sorular ve Kim Milyoner Olmak İster izle

Kim Milyoner Olmak İster İZLE ATV: Kim Milyoner Olmak İster Soruları

Son yarışmacı damga vurmuştu

İstanbul Üniversitesi Eski Yunan Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan ve bir sene Harvard Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde araştırma için bulunan 38 yaşındaki akademisyen, 250 bin TL kazanmayı hedeflediği yarışmadan eli boş dönmek zorunda kaldı.

"Öğretmen, öğrencilerinden çiçek olmalarını istediğinde öğrenciler hangisini yapıp ses çıkarmadan dururlar?" sorusuna Erman Gören, doğru cevap olan "Kollarını göğüste bağlayıp" yerine "Tek ayak üstünde durup" cevabını verdi.

Elendiğini anlayınca büyük şaşkınlık yaşayan yarışmacı, "Çok garip geldi soru. Neden böyle çiçek olsunlar ki? Hiç böyle bir şey duymadım. Sadece bir metaforu soruyorlar sandım. Çiçeklerin tek ayağı olduğu için bu cevabı verdim" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...