Tgrt Haber
30 Ocak 2024 23:01 - Güncelleme : 30 Ocak 2024 23:06

Kim Milyoner Olmak İster'deki soru sosyal medyada gündem oldu! 

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster programındaki sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar basit matematik sorusunun hatalı olduğunu iddia etti. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Kim Milyoner Olmak İster,,soru,

Kim Milyoner Olmak İster yarışma programında 3. soruda elenen İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi son sınıf öğrencisi Sena Erol, basit matematik sorsunda elendi. 

İşletme öğrencisi olan Sena Erol'un cevapladığı soru ise sosyal medyayı ikiye böldü. Yarışmacı, "Rakamları birbirinden farklı üç basamaklı en küçük tek sayı hangisidir?" sorusunda "102" cevabını verdi. Sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan Erol'un önündeki ekrana ise doğru cevap olarak "103" şıkkı yansıtıldı.

Kim Milyoner Olmak İster'deki soru sosyal medyada gündem oldu! 

'HATALI SORU' İSYANI! 

Gündem olan sorunun cevabının ise bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından "-987" olarak belirtildi.

Rakamları birbirinden farklı üç basamaklı en küçük tek sayının '-987' olduğunu söyleyen kullanıcılar, "En küçük pozitif tam sayı" veya "doğal sayı" şerhinin soruya düşülmesi gerektiğini iddia etti. 

Kim Milyoner Olmak İster'deki soru sosyal medyada gündem oldu! 

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...