Tgrt Haber
09 Haziran 2023 12:00 - Güncelleme : 09 Haziran 2023 13:40

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı meğerse hastalık hastasıymış! İtirafları bir bir sıraladı

Cuma günlerinin reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakterini oynayan Ceren Karakoç, Armağan Çağlayan'ın sunduğu programın bu haftaki konuğu oldu. Çağlayan'ın tüm sorularına içtenlikle cevap veren oyuncu sağlık problemlerinden de bahsetti. Zor süreçlerden geçtiğini belirten Ceren, en büyük destekçisinin de eşi olduğunu açıkladı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı meğerse hastalık hastasıymış! İtirafları bir bir sıraladı
kızılcık şerbeti,ceren yalazoğlu karakoç

Kızılcık Şerbeti'nde gösterdiği performansla beğeni toplayan Ceren Karakoç, katıldığı programda oyunculuk sektöründe işsiz kaldığı zamanlardan, eşine olan sevgisine dair tüm sorulara cevap verdi. Kızılcık Şerbeti'nin başarılı olacağını beklediğini ancak bu kadar konuşulacağını beklemediğini dile getiren usta isim sağlık problemlerinden de bahsetti. 

CEREN YALAZOĞLU KARAKOÇ KİMDİR?

Ceren Yalazoğlu Karakoç, 1984 yılında Ankara'da doğdu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları bölümünde mezun olan oyuncu, uzun yıllar Ankara'da yaşadı. Üniversite eğitiminin ardından Beni Affet isimli günlük dizide Kader karakterine hayat verdi. Ceren Yalazoğlu Karakoç, 2013 yılında kendisi gibi oyuncu Osman Karakoç ile evlendi. 
 
Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı meğerse hastalık hastasıymış! İtirafları bir bir sıraladı

OSMAN KARAKOÇ KİMDİR? 

29 Nisan 1984, Diyarbakır doğumlu Osman Karakoç, Unutma Beni, Gelecek Uzun Sürer, Aşk ve Mavi gibi dizilerde rol aldı.

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı meğerse hastalık hastasıymış! İtirafları bir bir sıraladı

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN NURSEMA'SINDAN HASTALIK İTİRAFI 

Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Ceren Karakoç hastalıklarından bahsetti. Uçağa binemediğini söyleyen Ceren, "Kendime söz geçiremiyorum eskiden ciddi panik atak hastasıydım. Haftanın 2 günü hastaneye gider, doktora ben 'kalp krizi geçiriyorum' derdim. Hastanelerde çok zaman geçirmişliğim var." dedi. Benimle yaşanayan için zor diyen oyuncu, "Sabah 5'te çok hastaneye gitmişliğim var. Eşime 'sen bunları bile bile benimle evlendin demekki beni çok seviyormuşsun dedim' sözleriyle eşine olan sevgisinden de bahsetti. 

ÜNLÜ OYUNCUDAN İLK KEZ KIZILCIK ŞERBETİ İTİRAFI 

"Türkiye'nin en tartışılan işinde başrol oynuyorsunuz bunun böyle olacağını senaryo okurken tahmin etmiş miydiniz?" diye soran Çağlayan'a güzel oyuncu "Bize 5 bölüm gelmişti okurken heyecanlandım ses getireceğini bekliyordum ama bu kadar büyük bir kitleye ulaşacağını beklemiyordum. Hayal etmediğim bir noktaya ulaştı" cevabını verdi.

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...