Tgrt Haber
19 Ağustos 2023 11:52 - Güncelleme : 19 Ağustos 2023 12:57

Kuruluş Osman'da yeni gelişme! Ayrılan oyuncu geri geldi

ATV ekranında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde beklenmedik gelişme yaşandı. Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı dizide yaşanan ayrılık izleyiciyi üzmüştü. Dizi yeni sezona hazırlanırken son dakika gelişmesi yaşandı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Kuruluş Osman'da yeni gelişme! Ayrılan oyuncu geri geldi
Kuruluş osman,burak özçivit

Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı ATV ekranın sevilen dizisi Kuruluş Osman, çarşamba günleri ekranda yayınlanıyor. 4 sezon boyunca yayınlanan dizi 130. bölümle sezon finali yaptı. Sezon finali sonrası başrol oyuncularından Yıldız Çağrı Atiksoy'un diziye veda edeceği haberi izleyiciyi üzmüştü. 

KURULUŞ OSMAN'DA YENİ GELİŞME 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Kuruluş Osman dizisi yakında beşinci sezonuyla seyirciyle buluşacak. atv‘nin çarşamba günleri yayınlanan dizinin sezon finali öncesi Malhun Hatun rolünü oynayan Yıldız Çağrı Atiksoy ayrılık kararı almış ve ekip arkadaşlarıyla vedalaşmıştı. 

Kuruluş Osman'da yeni gelişme! Ayrılan oyuncu geri geldi

Yeni sezon öncesi flaş bir gelişme oldu ve yapım şirketi Atiksoy’u Kuruluş Osmanda kalmaya ikna etti. Başarılı oyunculuğu kadar güzelliğiyle de göz kamaştıran Yıldız Çağrı Atiksoyfenomen dizinin 5. sezon bölümlerinde de projeye devam edecek.

YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY DOLANDIRICILIK HABERİYLE GÜNDEMDEYDİ 

Oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, son günlerde dolandırıcılık olayıyla gündeme gelmişti. Atiksoy, Snop Magazin'den edinilen bilgiye göre; tatil için rezarvasyon yaptıran ikili, konaklama ücretinin yarısı olan 6 bin TL'yi de önceden banka yoluyla gönderdi. Çift, bayramın birinci günü rezervasyon yaptıpı yere gidince gözlerine inanamadı. Ne bungalov ev vardı ne de bir yetkili... Dolandırıldıklarını anlayan Atiksoy, sosyal medyadan takipçilerini uyardı. Yıldız Çağrı Atiksoy, "Bunlar dolandırıcı çeteymiş. Bayram günü kalktık gittik ama böyle bir yer yok. O paranın kat kat fazlası çıkacak sizden, rezil pislikler. Bizi dolandırmanın bedelini ödeyeceksiniz. Asla peşinizi bırakmayacağız. Telefon ettik, 'Yanlış numara' diye açtı yüzsüzler. Berk'i de beni de sosyal medyadan engellediler. İlk işimiz dava açmak olacak" diye yazdı.

 

 

 
Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yüksel koyutürk 20 Ağustos 2023 12:10

Aynen her zaman olduğu gibi bedelini ödeyecekler bizler Osmanlı torunlarıyız...

Özcan 19 Ağustos 2023 23:22

Çok güzel olmuş ama ben balayı daha çok seviyorum ama ikisinde güzel baalaaam

Sonraki Haber Yükleniyor...