Tgrt Haber
04 Ekim 2017 20:04

Şans Topu sonuçlar belli oldu Şans Topu sonucu MPİ | Şans Topu ÖĞRENİN

Şans Topu sonuçları belli oluyor. Her Çarşamba günü olduğu gibi bu haftada yine Milli Piyango İdaresi tarafından Şans Topu sonucu belirleniyor ve şanslı rakamlar belli oluyor. Şans Topu sonucuna ve kazandıran rakamlara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Şans Topu sonuçlar belli oldu Şans Topu sonucu MPİ | Şans Topu ÖĞRENİN
şans topu sonuçları,şans topu sonucu,şans topu öğren,şans topu mpi,milli piyango,şans topu sonuçları 4 ekim,mpi

Şans Topu sonuçları belli oluyor. Her Çarşamba günü olduğu gibi bu haftada yine Milli Piyango İdaresi tarafından Şans Topu sonucu belirleniyor ve şanslı rakamlar belli oluyor. Şans Topu sonucuna ve kazandıran rakamlara haberimizden ulaşabilirsiniz. Şans Topu sonuçlarına haberimizde yer alan bağlantıdan hemen ulaşabilirsiniz. Milli Piyango İdaresi'nin resmi sitesinden Şans Topu sonuçlarına açıklanır açıklanmaz ulaşabiliyorsunuz.

Milli Piyango İdaresi ve noter huzurunda yapılan çekiliş ile Şans Topu kazandıran numaralar belli oldu. İnternetten sonuçları aratan vatandaşlar için iki farklı küreden çekilen şanslı altı (5+1) topu da haberimizden öğrenebilirsiniz. Büyük ikramiyenin hangi ile çıktığı ve ikramiye dağılımı henüz belli değil. Büyük ikramiye 736 bin 577 lira oalrak belirlenirken, toplam ikramiye 2 milyon 455 bin lira. İşte MPİ Şans Topu 4 Ekim sonuçları ve MPİ sonucu sorgulama…

ŞANS TOPU SONUÇLARI 4 EKİM 2017

Her çarşamba olduğu gibi bu çarşamba gecesi de Şans Topu heyecanı ile geçildi. 20 Eylül 2017 Şans Topu sonuçları Milli Piyango İdaresi Anakara Balgat binasında bulunan çekiliş salonunda  belli oldu. 5+1 oyunun çekilişi canlı yayında ve noter huzurunda gerçekleştirildi. İnternetten sonuçları öğrenip MPİ Şans Topu kuponlarını kontrol etmek isteyen vatandaşlar sonuçları https://www.tgrthaber.com.tr/ adrsinden öğrenebilirler. İşte kazandıran numaralar…

2, 12, 16, 26, 32, +10

Şans Topu sonuçlar belli oldu Şans Topu sonucu MPİ | Şans Topu ÖĞRENİN

ŞANS TOPU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu kuponu iki sayı kümesinden oluşur. İlk sayı kümesinde 1’den 34’e kadar sayılar yer alır. İkinci sayı kümesinde de 1’den 14’e kadar sayılar bulunur. İlk sayı kümesinden 5 tane, ikinci sayı kümesinden de 1 tane sayı seçilir ve işaretlenir. Böylece bir kolon oynanmış olur. Oynanan her kolon için ücret alınır. Çekilişe katılmak isteyenler, Perşembe sabahından Çarşamba günü saat 21.00’a kadar kupon doldurarak çekilişe katılabilirler. Çekiliş için katılım sınırı bulunmaz. İstenilen sayıda kolon doldurulabilir.
 
İkramiye kazanan kuponlarda yırtılma varsa, iptal edilmişse ya da bilet sahteyse ikramiye ödenmez. Kazanan bilete ödeme yapılabilmesi için bilet barkot numarası, güvenlik numarası, arka yüzde bulunan seri numarası açık şekilde okunmalıdır.

ŞANS TOPU KURALLARI NELER?

Şans Topu (5+1) oyunu, iki farklı sayı kümesi içerisinden, belirlenen sayıda numara seçilmesi esasına dayanan bir sayısal oyundur. İlk sayı kümesi 1-34 numaradan, ikinci sayı kümesi ise 1-14 numaradan oluşmaktadır. İştirakçiler, ilk sayı kümesinden 5 (beş) adet, ikinci sayı kümesinden 1 (bir) adet numarayı seçerek oyuna katılabileceklerdir.

Şans Topu (5+1) oyunu, yaygın ikramiye verilmesine uygun bir oyundur. Bu nedenle ikramiye grupları fazladır. (5+1)'in bilinme olasılığı diğer oyunlara kıyasla daha yüksektir (1/3.895.584). Şans Topu (5+1) oyununda ikramiye grupları, (5+1), (5), (4+1), (4), (3+1), (3), (2+1) ve (1+1) olmak üzere 8 adettir.

Şans Topu (5+1) oyunu, her Perşembe günü sabahından, Çarşamba günü 21:00'e kadar Sayısal Oyun bayilerinde bulunan oyun terminallerinden oynanabilir.

ŞANS TOPU İKRAMİYELERİ NASIL DAĞITILIR?

Çekiliş sonrası ikramiye kazanan şanslı oyuncuların ikramiyeleri;
(1+1), (2+1), (3), (3+1) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(4+1) ve (5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(5+1) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğü tarafından ödenecektir.

Şans Topu (5+1) oyunu ikramiyeleri, çekiliş tarihinden itibaren 1 (bir) yıl içerisinde bayilerden veya İdare Şubelerinden alınabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...