Tgrt Haber
22 Ocak 2019 21:20

Son Dakika...Whatsapp Çöktü Mü? Whatsapp Neden Açılmıyor

SonDakika....Whatsapp Çöktü mü? Whatsapp Neden açılmıyor?Birçok kullanıcının yaşadığı bağlantı sorunun ardından 'WhatsApp çöktü mü?' sorusu sorulmaya başlandı. Türkiye'de de bazı noktalarda WhatsApp'a erişim sağlanamadı ve WhatsApp'a giren kullanıcılar, "Telefon Bağlı Değil" uyarısıyla karşılaştı.

Son Dakika...Whatsapp Çöktü Mü? Whatsapp Neden Açılmıyor
whatsapp çöktü mü,whatsapp neden açılmıyor,son dakika,son dakika haberi

SonDakika haberi....Whatsapp çöktü mü? Whatsapp neden açılmıyor?Birçok kullanıcının yaşadığı bağlantı sorunun ardından 'WhatsApp çöktü mü?' sorusu sorulmaya başlandı. Türkiye'de de bazı noktalarda WhatsApp'a erişim sağlanamadı ve WhatsApp'a giren kullanıcılar, "Telefon Bağlı Değil" uyarısıyla karşılaştı.

Tüm dünyada milyonlarca kullanıcıya sahip mesajlaşma platformu Whatsapp'a an itibari ile giriş yapılamıyor. Whatsapp'a girmeye çalışan kullanıcılar sorun yaşadıklarını farketmelerinin ardından "Whatsapp'a neden girilmiyor?" "Whatsapp çöktü mü?" sorularının yanıtını aramaya başladı.

Whatsapp çöktü mü? Whatsapp neden açılmıyor Dünyanın birçok noktasındaki kullanıcılar, WhatsApp'ta bağlantı sorunu yaşadığını sosyal medya siteleri aracılığıyla paylaştı. Türkiye'de de bazı noktalarda WhatsApp'a erişim sağlanamıyor ve WhatsApp'a giren kullanıcılar, "Telefon Bağlı Değil" uyarısıyla karşılaştı.

Aynı zamanda WhatsApp'ın Web sürümünde de bağlantı sorunu yaşandı. WhatsApp Web üzerinden mesaj göndermek isteyen kullanıcılar yine bağlantı sorunuyla karşılaştı

Öte yandan yaşanan bağlantı sorunu nedeniyle WhatsApp yetkililerinden herhangi bir açıklama yapılmadı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...