Tgrt Haber
14 Mart 2017 23:43

Survivor 14 Mart kim elendi | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti (Fatih Hürkan kimdir?)

TV8'de yayınlanan yarışma programı Survivor'da elenen isim belli oldu. Haftanın iki dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında eleme çıkan 4 isimden Fatih Hürkan, Survivor 2017'ye veda etti.

Survivor 14 Mart kim elendi | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti (Fatih Hürkan kimdir?)
Survivor,survivor adaya kim veda etti,survivor kim elendi,survivor kim elenecek,Survivor 2017,Survivor yarışma,survivor da kim elenecek,survivor ödül oyunu, fatih hürkan

Survivor'da kim elendi? Survivor'da adaya kim veda etti?  herkesin aklında bu sorunun cevabı bu akşam belli oldu. Survivor'da 2 kez dokunulmazlık oyununu kaybedip elemeye kalanlar Ünlülerden Şahika, Adem, Fatih ve Pınar'dan en az SMS oyunu alan Fatih Survivor'dan elendi.

Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Elemeye konseyine kalacak 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu finalde gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmaz oyununu ise İlhan kazandı. Eleme konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Fatih ile İlhan'ın adını verdiği Pınar Survivor'da elemeye kaldı. Survivor'da veda konseyi öncesi ünlüler ve gönüllüler takımları bugün oynanacak ödül oyunlarında karşı karşıya gelecek ve ardından elemeye geçilecek. Şahika, Adem, Fatih ve Pınar'dan en az SMS oyunu alan Fatih Survivor'dan elendi.

FATİH HÜRKAN KİMDİR?

Survivor 14 Mart kim elendi | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti (Fatih Hürkan kimdir?)

Survivor ünlüler takımı yarışmacılarından Fatih Hürkan, 14 Eylül 1971 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Hürkan aslen Samsunludur. İTÜ Makina Mühendisliği bölümü mezunu olan Hürkan, 1998'de Best Model of Turkey'de 2. seçildi ve mankenliğe başladı.1998'de başrolünü Emrah'ın oynadığı Unutabilsem dizisinde küçük bir rolle ilk kez kamera karşısına geçti. Bir süre Şahika Tekand Studio'sunda oyunculuk eğitimi alan Hürkan daha sonra birçok kez kötü adam rollerinde oynadı. Tevfik Gelenbe Tiyatrosu'nda Aman Hayret, Biraz Gayret oyunuyla da sahnede profesyonel oldu. Kral TV'de sunuculuk yaptı ve 100'ün üzerinde reklam filminde rol aldı.

7 MART SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 14 Mart kim elendi | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti (Fatih Hürkan kimdir?)

Bu hafta her iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler takımı adadan gitmesi için Tarık, Sedat, Sabriye ve Adem’in adını belirledi. Tarık ve Sedat bir ilke imza atarak gönüllü olarak eleme potasına girdiler. Bu dörtlü arasında geçen SMS oylamasında en az oyu alan Tarık Mengüç yarışmaya veda etti.

 

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...