Tgrt Haber
07 Şubat 2017 12:08

Survivor dün kim elendi Denisa mı bu hafta kim gitti, Survivor son bölüm | 08.02.2017

Survivor da kim elendi belli oldu. Survivor'ın dün akşam yayınlanan son bölümü yine nefes kesti. Survivor adasında heyecanlı ve stresli dakikalara sahne aldı. Survivor yeni bölümde Fatih Hürkan ve İlhan Mansız kavgası damga vurdu. Survivor'da elenme adayları belli olmuştu içlerinden Sadin Bakır mı yoksa Denisa mı elendi? İşte detaylar...

Survivor dün kim elendi Denisa mı bu hafta kim gitti, Survivor son bölüm | 08.02.2017
survivor kim elendi,survivor sms sonuçları,survivor adaya kim veda etti,survivor eleme,

Survivor kim elendi. Adaya hangi isim veda edecek. Tüm hızıyla devam eden yarışmalar ve zorlu geçen günler ünlüler takımını ve gönüllüler takımını yırtmaya yetiyor. Bin bir türlü zorlukla uğraşan iki takımda amasız bir çekişmenin içine girdi. Survivor'un bu akşamki bölümünde eleme gecesi yaşanacak. ve Adaya veda eden isim en az oyu alarak arkadaşlarına veda edecek.  Gönülllüler takımında iki kişinin dokunulmazlık için seçilmesinin ardından ikinci dokunulmazlık ödülünde gözler ünlülerdeydi. Survivor 2017'deki bu haftanın ikinci elemesinde ise kazanan gönüllüler oldu. Bu şekilde iki kişi ünlüler, iki kişi ise gönüllüler takımından eleme adayı oldu. Peki, Survivor 2017 bireysel dokunulmazlık ödülünü kim kazandı?

Survivor kim elendi? Survivor adaya veda eden isim?

Survivor'da elenen isim belli oldu. Survivor'da bu hafta elenen isim Denisa oldu ve adaya veda etti.

Survivor elenme adayları | Survivor'da kim elenecek?

Survivor'da elenme adayları belli oldu. Survivor ünlülerde elenme adayları belli oldu. Sabriye Şengül ve Seda ünlüler takımındaki elenme adayları oldu. Gönüllüler takımında ise Sadin Bakır ve Denisa elenme adayları olarak seçildi.

29 Ocak Pazar Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da ilginç bir karar alındı. Acun Ilıcalı Olimpiyat oyunlarının 1 tanesi her hafta oynanacağını açıkladı. 29 Ocak Pazar Survivor dokunulmazlık oyununda halter oyunu var. Survivor dokunulmazlık oyununda heyecan devam ediyor.

Survivor dokunulmazlık oyununda Ünlüler takımı 4-1 önde. Oyun devam ediyor...

Survivor dokunulmaz oyununda ilk turu ünlüler kazandı. Dokunulmazlık için kıyasıya mücadele ikinci turda devam ediyor.

Survivor dokunulmaz oyununda ikinci tur devam ediyor. İkinci turda şu an 4-4'lük beraberlik var.

Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler takımı oldu.

SURVİVOR KİM ELENDİ

Survivor'da hafta sonu oynana iki dokunulmazlık oyunundan çıkan sonuçlara göre elenme adayları belli oldu. Yarışmanın ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybetti. İkinci dokunulmazlık oyununu ise ünlüler takımı kaybederek sonuç ortaya çıktı. İki takımda 2'şer aday çıkardı fakat bu adaylar takım içinde büyük tartışma yaşattı.

Survivor'da yaşanan dokunulmazlık oyunlarının ardından iki takımdan toplam 4 aday eleme potasına dahil oldu. Heyecan dolu yarışmaların yaşandığı dokunulmazlık oyunları sonucunda iki takımda risk altında. Peki Survivor 2017'de bu hafta kim elenecek? İşte eleme potasına giren adaylar ve yaşananlar

Dokunulmazlık oyununun analizinin yapıldığı ve yüzleşmelerin yaşandığı konseyde ilk ismi Gönüllüler'in toplu oylaması belirledi. Nefes kesen oylama sonucunda 6 'gitsin' oyu alan Denisa birinci aday oldu. "Arkadaşlar biraz dinlenebilir miyim? Potada olmak çok yorucu. Bu bir strateji mi? Çok yoruldum, anlamıyorum!" sözleriyle arkadaşlarına sitemde bulundu. İkinci ismi ise bireysel dokunulmazlığı alan Volkan açıkladı.

Performansı baz aldığını ifade eden Volkan, Erdi ismini verdi. Böylece Survivor'ın ilk eleme adayları Erdi ve Denisa oldu. Bu akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda da yine heyecan dolu anlar yaşandı. Gönüllüler kaybettikleri ilk dokunulmazlığın ardından  oldukça bilenmişlerdi. Oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Ada konseyine giden ünlüler arkadaşlarından 2 kişinin ismini vererek eleme potasına soktu ve eleme potasına giren 4 kişinin adı da kesinleşti. Böylece elemeye Adem, Sabriye, Denisa ve Erdi kaldı.

ERDİ, ADEM, SABRİYE VE DENİSA ELENECEK Mİ? 

Survivor da bu hafta ele tablosuna ismini yazdıran isimler Ünlüler takımından Adem ve Sabriye oldu. Gönüllüler takımında ise Denisa ve Erdi bu haftanın eleme adayları oldu. Survivor son bölümüyle bu akşam tv8 ekranlarında olacak. Tüm merak edilen sorular bu akşam cevap bulacak. Survivor adasına hangi isim veda edecek. En az oyu alacak ismin adaya veda etmesi bekleniyor. Adayı karıştıran bir olay ise İlhan Mansız ve Fatih Hürkan kavgası oldu.

Survivor 2017 İlhan Mansız kimdir?

Almanya'da doğan İlhan Mansız SV Lenzfried, FC Kempten ve FC Augsburg altyapılarında oynadığı futbol ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çekmiştir. İyi performansıyla FC Köln'e transfer olan İlhan Mansız, 19 yaşında yaptığı bu transferle futboldan ilk defa para kazandı. Kazandığı ilk parayla kendisine bir müzik seti almıştır. Türkiye'deki futbol macerası 1995'te başladı. İki senelik sözleşme ile Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Daha sonra, Münih Türkgücü, Kuşadasıspor, Samsunspor, Beşiktaş, Kobe, Herta Berlin, MKE ANkaragücü takımlarında oynamış, profesyonel olarak çıktığı 232 maçta 96 gol atmıştır. Milli Takım kariyerinde ise 21 maça çıkmış 7 gol atmıştır.

İlhan Mansız Fatih Hürkan kavgası sonrası diskalifiye iddiası

Survivor 2017 Ünlüler takımında yarışan İlhan Mansız ile Fatih Hürkan arasında kavga yaşandı. Survivor'ın 7 Şubat Salı günü saat 20:00'de TV8'de yayınlanacak bölümünde oynanan ödül oyunu sırasında ikili arasında sert bir tartışma yaşandığı görüldü. Ünlüler takımına dahil olduktan sonra ılımlı tavırlarıyla dikkat çeken Fatih Hürkan'ın ilk kez bu kadar gergin olduğu gözlenirken, İlhan Mansız'ın da aynı sertlikte yanıt vermesi ortamı gerdi. Survivor 7 Şubat Salı fragmanında yayınlanan kısa görüntülerde ikilinin önce sert diyalog yaşadığı ardından birbirlerine girdiği görülüyor. Bu sırada diğer takım arkadaşları ve teknik ekip devreye girerek ikiliyi ayırmaya çalışıyor.

SOSYAL MEDYA SALLANDI

Yaşanan olay sonrası sosyal medyada birçok takipçi Acun Ilıcalı'nın İlhan Mansız ve Fatih Hürkan'ı diskalifiye edeceğini iddia etti. Bazı izleyenler ise yaşanan kavga sonrası yarışmacılara ihtar cezası veya bir yarışmacının başka adaya gönderilme konusunun gündeme gelebileceğini ileri sürdü. Olayla ilgili son kararının bu akşam yayınlanacak bölümde ada konseyi sırasında verilmesi bekleniyor.

BERNA KEKLİKLER KİMDİR?

Almanya doğumlu olan Berna Keklikler, İstanbul’da kardeşiyle yaşamakta. Ekonomi eğitimi alan Berna Keklikler, Almanya’da katıldığı güzellik yarışması, Miss Turkuaz Germany’iyi kazandı. Fıtness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmekte olan Berna Keklikler, oyunculuk  ve modellik ile uğraşıyor.

2016’nın Eylül ayında  TV8’de başlayan Göz6 programına katılarak Survivor hedefi için ilk adımını atan Berna Keklikler, Göz6 evinde finale çıkarak, Kızlar Takımı’nın şampiyonu oldu ve Survivor 2017’ye katılma hakkını kazandı.

Sinemaya düşkün bir insan olduğunu ifade eden Berna Kekklikler, başta bale, buz pateni, yüzme, veleybol olmak üzere pek çok spor dalı ile ilgilendiğini ve haftanın her günü mutlaka spor yaptığını ifade ediyor.  

Survivor'a katılma sebebini maceracı ve savaşçı ruhuna bağlayan Berna Keklikler, doğaya çok düşkün olduğunu ve ada şartlarına kolayca uyum sağlayacağını söylüyor.

Survivor da kim elendi belli oldu. Survivor'ın dün akşam yayınlanan son bölümü yine nefes kesti. Survivor adasında heyecanlı ve stresli dakikalara sahne aldı. Survivor yeni bölümde Fatih Hürkan ve İlhan Mansız kavgası damga vurdu. Survivor'da elenme adayları belli olmuştu içlerinden Sadin Bakır mı yoksa Denisa mı elendi? İşte detaylar...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...