Tgrt Haber
05 Nisan 2024 00:25 - Güncelleme : 05 Nisan 2024 00:35

Survivor'da 4 Nisan Perşembe akşamı Poyraz elendi

Survivor Allstar'da haftanın eleme adayları belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takımların belirlediği adaylar arasında kim elendi merak ediliyor. İşte 4 Nisan Perşembe akşamı eleme gecesinde yaşananlar...

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
Survivor'da 4 Nisan Perşembe akşamı Poyraz elendi

Survivor All Star'da heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. Haftanın dokunulmazlık oyununu kaybeden takımların belirlediği eleme adayları merak konusu oldu. Bu haftanın eleme adayları arasında yer alan isimler, kıyasıya mücadele ederek adlarını finale yazdırmak için yarıştılar. Peki, bu hafta kim elendi?

4 NİSAN SURVIVOR ELEME ADAYLARI KİMDİ?

Survivor Allstar'da eleme adayları belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımdan Hakan ve Poyraz ile kırmızı takımdan Sercan ve Özgür, bu haftanın eleme potasına düşen isimler oldu.

Survivor'da 4 Nisan Perşembe akşamı Poyraz elendi - 1. Resim

SURVIVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Ödül oyununun sonucunda mavi takımın galibiyeti, kırmızı takımdan 2 eleme adayının belirlenmesine neden olmuştu. Ayrıca kırmızı takımın 2 galibiyeti de mavi takımdan 2 kişiyi eleme potasına çıkarmıştı. 4 Nisan Perşembe akşamı gerçekleşen eleme oyununda Sercan, Özgür, Hakan ve Poyraz karşı karşıya geldi.  Gecenin sonunda ise elenen isim mavi takımdan Poyraz oldu.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...