Tgrt Haber
08 Mart 2024 00:19 - Güncelleme : 08 Mart 2024 00:24

Survivor'da bu hafta elenen isim Mustafa Kemal oldu

Survivor All Star'da heyecan dorukta! 7 Mart Perşembe akşamı bu haftanın elenen ismi belli oldu. Peki, hangi yarışmacı adaya veda etti, kim elendi? İşte detaylar...

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
Survivor'da bu hafta elenen isim Mustafa Kemal oldu
Survivor, Mustafa Kemal, Survivor All Star

Survivor All Star'da heyecan dorukta! 7 Mart Perşembe akşamı bu haftanın elenen ismi belli oldu. Peki, hangi yarışmacı adaya veda etti, kim elendi? Detaylar haberimizde!

SURVIVOR ALL STAR'DA 7 MART PERŞEMBE KİM ELENDİ?

Survivor All Star yarışmasının 7 Mart Perşembe günü yayınlanan bölümünde elenen isim belli oldu. Bu hafta adaya veda eden isim, Mustafa Kemal oldu.

Survivor'da bu hafta elenen isim Mustafa Kemal oldu - 1. Resim

SURVIVOR ALL STAR ELEME GECESİ BÜYÜK KAVGA

Survivor 2024 All Star'ın bu haftaki eleme yarışmasında, Batuhan ve Hakan arasındaki gerginlik dokunulmazlık oyununu etkiledi. Mustafa Kemal ve Batuhan'ın arasındaki rekabet de adrenalin dolu anlara sahne oldu. Sonunda ise, yaşanan bu mücadelede Mustafa Kemal elenerek yarışmaya veda etti.

Survivor All Star'da yaşanan bu gelişmeler, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Heyecan dolu anların yaşandığı yarışmada takımın ve yarışmacıların performansı herkesi meraklandırıyor. Yeni bölümde neler yaşanacak, şimdiden merak konusu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...