Tgrt Haber
14 Nisan 2014 11:09

Survivor'da dokunulmazlığı kim kaybetti, Kim kimi yazdı

Survivor Gönüllüler 'de dengeler değişti. Turabi bu kez öyle bir ismi yazdı ki izleyenler şok oldu. Turabi gitmesi için Sahra'yı yazdı Sahra büyük şok yaşadı.

Survivor'da dokunulmazlığı kim kaybetti, Kim kimi yazdı
Survivor, gönüllüler, turabi, sahra, dokunulmazlık, ertunga, kim kimi yazdı

Survivor 'da ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da nefes kesen bir ödül oyunu yaşandı. Açlıktan kıvranan Gönüllüler kazanmak istedi ama yine başarılı olamadılar. Survivor 'da Ünlüler ödül oyununu kazanan takım oldu. Survivor dokunulmazlık oyunu ise artık sinirleri iyice gerilen Gönüllüler takımı yine kaybeden taraf oldu. Survivor'da konseyde Ertunga'nın adı çıktı.
Heyecan, adrenalin, gerilim, öfke, açlık, arkadaşlık, yardımlaşma, güç, denge, yüzme, koşu ve güç mücadelesi... Tüm bunları aynı programda bulabilirsiniz. Dominik Cumhuriyeti’nde devam eden televizyon tarihinin en zorlu yarışması Survivor,  yine çok konuşulacak bir bölümle daha ekrana gelecek.
Adadan kim ayrılacak?
Bu akşamki yarışma kıran kırana geçecek ödül ve dokunulmazlık oyunlarının yanı sıra, bir de vedaya sahne olacak. Bu akşam adada mücadele eden yarışmacılarından birinin ateşi sönecek ve yarışma dışı kalacak. İzleyici oylarıyla belli olacak bu isim kim olacak? Yarışmacılar kadar izleyicilerin de büyük bir merakla beklediği bu an bütün heyecanıyla ekrana gelecek. İlk hafta sonunda SSM oylaması ile izleyicilerin favorisi seçilen isim de açıklanacak.
Yarışmacılar:
Ünlüler takımı; Tolga Karel (Oyuncu), Gökhan Keser (Oyuncu, şarkıcı), Ahmet Dursun (Futbolcu), İsmail Baki Tuncer (Komedyen),Duygu Bal (Voleybolcu), Merve Aydın (Milli atlet), Serenay Aktaş (Oyuncu), Akın Saatçi.
Gönüllüler takımı: Mert Palavaroğlu, Turabi Çamkıran, Yiğit Dikmen, Ertunga Gemuhluoğlu, Berna Sibel Deniz Canbeldek, Sahra Esra Işık, Müge Uzel.
Survivor, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi akşamı 20.00’de yeni bölümleriyle Star’da..
SURVİVOR'DA BERNA'NIN DİSKALİFİYE EDİLMESİ
Survivor Ünlüler Gönüllüler takımında dün akşam beklenmedik bir diskalifiye gerçekleşti. Berna ve Sahra arasında yaşanan tartışma da Berna sinirlerine hakim olamayınca Sahra'ya vurdu ve olan oldu. Berna pişman oldu ama artık herşey için çok geçti. Sahra'nın dünkü tartışmada oldukça sakin olması da gözlerden kaçmadı. Bu durum akıllara özellikle çıkan bir tartışma mı? Tahrik mi vardı sorularını getirdi. Survivor Gönüllüler takımından Berna diskalife oldu. Survivor'da yarışmacıların güvenliği bizim için çok önemli diyen Acun Ilıcalı Berna'nın diskalifiye olduğunu açıkladı. Survivor son bölüm izle haberevet.com farkıyla..
Survivor'da büyük şok yaşandı. Oldukça başarılı bir isim olan Berna yarışmadan diskalifiye oldu. Berna ve Sahra'nın kavgası Berna'nın dikalifiye olmasına neden oldu. Berna ile Sahra'nın sözlü tartışması kavgaya dönüştü. Sinirlerine hakim olamayan Berna Sahra'yı itince olan oldu ve yarışmadan elendi.
SURVİVOR BERNA KİMDİR?
Berna Canbeldek Türkiye’den Almanya’ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin’de yaşıyor. Berna Canbeldek, 2012-2013 yılları arasında Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu 4. sezon “Yetenek sizsiniz” yarışmasına da katıldı. Küçük yaşlardan bu yana dansa ve dans etmeye meraklı ve boş zamanlarında spor yapmayı, sörf yapmayı ve arkadaşları ile sohbet etmeyi çok seven Berna Canbeldek, 1.69 boyunda ve 56 kilo.

Survivor'da dokunulmazlığı kim kaybetti, Kim kimi yazdı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...