Tgrt Haber
12 Mart 2024 00:34 - Güncelleme : 12 Mart 2024 00:42

Survivor'da dokunulmazlığı ve büyük ödülü Mavi Takım kazandı! 11 Mart Survivor All Star 2024

Survivor 2024'de dün akşam yaşanan gelişmeler merakla araştırılıyor. Dokunulmazlık oyunu ve büyük ödül sahibi olan takım belli oldu. Peki, 11 Mart Pazartesi akşamı Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayı kim oldu? Survivor Poyraz neden ceza aldı? İşte detaylar...

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
Survivor'da dokunulmazlığı ve büyük ödülü Mavi Takım kazandı! 11 Mart Survivor All Star 2024

Survivor 2024'de dün akşam yaşanan gelişmeler merakla araştırılıyor. Dokunulmazlık oyunu ve büyük ödül sahibi olan takım belli oldu. Peki, 11 Mart Pazartesi akşamı Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayı kim oldu? Survivor Poyraz neden ceza aldı? Detaylar haberimizde!

POYRAZ SURVİVOR TARİHİNDE GÖRÜLMEMİŞ CEZA ALDI

Survivor All Star'da dün akşam yayınlanan bölümde Poyraz'ın Dominikli bir vatandaşın evine girip yiyecek ve içecek almasıyla ilgili yaşananlar büyük gerginliğe neden oldu. Acun Ilıcalı'nın Poyraz'a verdiği 10 ödülden men cezası izleyicileri şaşırttı. Ayrıca, diğer erkek yarışmacıların da Poyraz'ın getirdiği erzaktan faydalandığı öğrenilince atmosfer daha da gerildi.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununda mücadele eden mavi ve kırmızı takım arasında yaşanan mücadelede kazanan Mavi Takım oldu. Mavi Takım, hem dokunulmazlık hem de büyük ödülü kazanarak bu hafta için avantaj elde etti.

Survivor All Star 11 Mart bölümü, izleyicilere bol heyecan ve sürprizlerle dolu anlar yaşattı. Survivor tutkunları, gelecek bölümde yaşanacak gelişmeleri heyecanla bekliyor.

Survivor'da dokunulmazlığı ve büyük ödülü Mavi Takım kazandı! 11 Mart Survivor All Star 2024 - 1. Resim

11 MART SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

11 Mart 2024 Survivor All Star bölümünde eleme adayı Gizem oldu. Aysu ve Pınar da ayrıca potadaki diğer isimler. 4. ve son eleme adayı yarın akşam belli olacak. 4 yarışmacıdan hangisinin eleneceği şimdiden merak konusu olmuş durumda.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...