Tgrt Haber
04 Mart 2024 23:51 - Güncelleme : 05 Mart 2024 00:34

Survivor'da dokunulmazlık ve büyük ödülü Kırmızı Takım kazandı! 4 Mart Pazartesi Survivor All Star

Survivor Allstar'da heyecan dolu bir hafta yaşandı! Peki, 4 Mart Pazartesi günü dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
Survivor'da dokunulmazlık ve büyük ödülü Kırmızı Takım kazandı! 4 Mart Pazartesi Survivor All Star
,

Survivor Allstar'da heyecan dolu bir hafta yaşandı! Peki, 4 Mart Pazartesi günü dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve eleme adayı kim oldu?

SURVİVOR BU HAFTA ELEME ADAYLARI KİMLER?

Cumartesi günü gerçekleşen konseyde Hakan ilk eleme adayı olarak belirlenmişti. Dün oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda ise kırmızı takımdan İsmail Mustafa Kemal potaya girmişti. Bugünkü konseyde ise kaybeden Mavi Takım'dan Batuhan Karacakaya eleme adayı oldu.

4 MART PAZARTESİ SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da 4 Mart Pazartesi günü dokunulmazlık oyunu heyecanla oynandı ve kazanan takım Kırmızı Takım oldu! Büyük ödülü de alarak eleme potasından kurtuldular ve rahat bir nefes aldılar.

Survivor'da dokunulmazlık ve büyük ödülü Kırmızı Takım kazandı! 4 Mart Pazartesi Survivor All Star - 1. Resim

SURVIVOR'DA YARIŞMACILAR NEDEN CEZA ALDI?

Survivor'da Aysu ve Yunus Emre, aldıkları cezalarla dikkat çekti. Yunus Emre'nin yemek yemeye teşebbüs etmesi ve iddialı açıklamaları, Aysu'nun ise abisi tarafından yemek gönderilmesi cezaya sebep oldu. Yunus Emre'nin 7 haftalık cezası yeni sona ermişti ve 3 hafta daha ceza aldı. Aysu ise 5 ödülden mahrum kalacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...