Tgrt Haber
19 May 2023 13:49 - Güncelleme : 19 May 2023 14:44

TGRT Haber’e 'Altın Marka'da çifte ödül

Ünlü sunucu Mesut Yar ve Ünlü manken sunucu Ece Erken'in sunumu ile organize edilen Altın Marka Ödüllerine; iş, sanat, cemiyet ve medya dünyasının önde gelen isimlerini biraraya getirdi.

TGRT Haber’e 'Altın Marka'da çifte ödül
stüdyoda futbol,cem küçük,günaydın türkiye,tgrt haber

Ünlü sunucu Mesut Yar ve ünlü manken sunucu Ece Erken'in sunumuyla gerçekleştirilen Altın Marka Ödülleri, iş, sanat, cemiyet ve medya dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Ödül töreninde, başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken isimlere ödül verildi.

Altın Marka Ödülleri'nde yılın en iyi spor programı ödülü, "Stüdyoda Futbol" programıyla TGRT Haber layık görüldü. TGRT Haber "Stüdyoda Futbol" programı, spor alanında başarılı içerikleriyle izleyicilerin ilgisini çekmiş ve bu ödülü almaya hak kazandı.. Ödülü geceye katılan Stüdyoda Futbol yorumcusu Bülent Uslu aldı.

Aynı şekilde, yılın en iyi haber programı ödülü ise "Cem Küçük ile Günaydın Türkiye" programıyla TGRT Haber'e verildi. Cem Küçük'ün sunuculuğunu yaptığı güncel konuları objektif bir şekilde sunarak izleyicilerin takdirini kazanmış ve bu ödülü almaya değer görülmüştür.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...