Tgrt Haber
23 Eylül 2019 23:49

TRT SPOR 2'NİN FREKANS BİLGİLERİ! TRT SPOR 2 Türksat'tan Nasıl İzlenir? Frekans Ayarları Nasıl Yapılır?'

TRT SPOR 2 yayına başladı.TRT SPOR 2'NİN FREKANS BİLGİLERİ! TRT SPOR 2 Türksat'tan Nasıl İzlenir? Frekans Ayarları Nasıl Yapılır?' merak edilen sorular burada. TRT'nin uzun süredir beklenen ikinci spor kanalı TRT Spor 2, 21 Eylül Cumartesi 00:00 itibariyle test yayınlara başladı. Yayın hayatına 27 Eylül'de başlayacak olan TRT SPOR 2 kanalı nasıl izlenir? İşte Türksat frekans bilgileri,,,

TRT SPOR 2'NİN FREKANS BİLGİLERİ! TRT SPOR 2 Türksat'tan Nasıl İzlenir? Frekans Ayarları Nasıl Yapılır?'
trtspor 2,TRT Spor 2 frekans bilgileri,türksattan nasıl izlenir,trt spor 2 Frekans ayarları nasıl yapılır,trt spor 2 hangi uyduda,trtspor 2 digiturk ayarı nasıl yapılır,trt spor 2 d smart ayarı nasıl yapılır

TRT SPORun artık ikinci kanalı TRT Spor artık test yayınına başladı. İlk kez Stadyum programında, Ersin Düzen'in "Türk sporu için tarihi bir gelişme. İlk kez böyle bir kanal kuruldu." ifadeleriyle paylaştığı bilgi, uzun süredir spor severler tarafından merak edilen sorunun da cevabı olma niteliği taşıyor.

Merak edilen ve merakla beklenen TRT SPOR 2 yayına başladı. TRT SPOR 2'NİN FREKANS BİLGİLERİ! TRT SPOR 2 Türksat'tan Nasıl İzlenir? Frekans Ayarları Nasıl Yapılır?' merak edilen sorular burada. TRT'nin uzun süredir beklenen ikinci spor kanalı TRT Spor 2, 21 Eylül Cumartesi 00:00 itibariyle test yayınlara başladı. Yayın hayatına 27 Eylül'de başlayacak olan TRT SPOR 2 kanalı nasıl izlenir? İşte Türksat frekans bilgileri,,,

 TRT SPOR 2 Frekans ayarları nasıl yapılır?

TRT Spor 2 kanalını izleyebilmek için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerkiyor. Türksat 4A uydusuna dönük çanak anteniniz varsa, uydu cihazınızın kurulum menüsünden 'Frekans Ekle' (Bazı cihazlarda 'Transponder Ekle', 'Manuel Kanal Arama' veya benzeri olabilir) menüsünü açın. 'Uydu Adı' kısmında 'Türksat 4A'yı seçin. Alt kısımda bulunan 'Frekans' kısmına 11958 sayısını girdikten sonra 'Polarizasyon' kısmını 'Vertical Dikey' olarak seçin. 'Sembol' kısmına '27.500' sayısını girdikten sonra 'FEC' değeri otomatik olarak seçilecektir. Bu değerleri seçtikten sonra aramayı başlatabilirsiniz.

TRT Spor 2 yayına ne zaman başlıyor?

Test yayınlarına başlayan TRT Spor 2, 27 Eylül Cuma günü canlı yayınlarıyla izleyicinin karşısında olacak.

TRT SPOR 2'NİN FREKANS BİLGİLERİ! TRT SPOR 2 Türksat'tan Nasıl İzlenir? Frekans Ayarları Nasıl Yapılır?'

TRT Spor 2 frekans bilgileri

Uydu: Türksat 4A 42'

Frekans: 11958

Symbol Oranı: 27.500

FEC: 5/6

Polarizasyon: Vertical (Dikey)

TRT Spor 2 diğer platformlarda var mı? (Digiturk,DSmart,Tivibu...)

TRT Spor 2 şu anlık sadece Türksatta yayın hayatına geçecek ilerleyen günlerde gelişmler oldukça platform bilgileri verilecektir. Türk spor medyasının amiral gemisi TRT Spor, dev bir projeyi hayata geçirdi. Tüm spor branşlarının yeni adresi TRT Spor 2 test yayınına başladı.

Futbolseverlere İbrahim Eren'den müjde

TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, futbolseverlerin merakla beklediği haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
Eren, “Türkiye’nin spor ekranı TRT SPOR, 6 haftalık futbol hasretine son veriyor. Süper Lig ve TFF 1. Lig özetleri TRT SPOR ekranlarında, bir klasik haline gelen canlı maç yayınları ise TRT Radyo 1’de futbolseverlerle buluşuyor. Hayırlı, uğurlu olsun” açıklamasını yaptı.
Bu müjdeyle birlikte, Süper Lig maçlarına ilişkin görüntüleri 6 haftadır izleyemeyen futbolseverlerin hasreti bu hafta sonlanmış olacak.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...