Tgrt Haber
23 Şubat 2022 10:50 - Güncelleme : 23 Şubat 2022 11:10

Ufo filmi konusu ne, oyuncuları kim? İpek Filiz Yazıcı'nın yeni filmi Ufo Netflix'te

Ufo filmi Netflix’te yayınlandı. Fragmanı ile tepki çeken filmin başrollerini İpek Filiz Yazıcı ve Mert Ramazan Demir paylaşıyor. Peki Ufo konusu ne, oyuncuları kim? Gençlik yapımları sevelerin merakla beklediği film hakkında merak edilenleri derledik.

Ufo filmi Netflix Türkiye'de yayınlandı.
Ufo filmi Netflix Türkiye'de yayınlandı.

Gençlik ve dram filmi sevenlerin merakla beklediği Ufo filmi yayınlandı. Senaryosunu Meryem Gültabak, yönetmenliğini Onur Bilgetay’ın üstlendiği Ufo fragmanı ile merak uyandırdı. Netflix'te yayınlanan Aşk 101 dizisindeki performansı ile çok konuşulan ünlü oyuncu İpek Filiz Yazıcı dizide müzik tutkunu deniz karakterini canlandırırken Mert Ramazan Demir ise motosiklet yarışçısı Ese rolünde olacak. İşte Ufo konusu ve oyuncuları

UFO KONUSU NE?

Netflix yeni filmiyle dikkat çekerken gözler ''Ufo konusu ne?'' sorusunun cevabına odaklandı.

Ufo, Adana’nın varoş mahallelerinden birinde motosiklet yarışçısı olarak hayatını kazanan Ese ile en büyük hayali müzisyen olmak isteyen Deniz'in birbirleriyle tanıştıktan sonraki değişen hayatlarını anlatıyor. Müzik tutkun Deniz ile motorsiklet yarışçısı Ese görünüşte bambaşka dünyaların insanı. Onların hızlı aşk macerası Adana’da başlayıp gökyüzüne uzanıyor.

Ufo filmi konusu ne, oyuncuları kim? İpek Filiz Yazıcı'nın yeni filmi Ufo Netflix'te

UFO OYUNCULARI KİM?

Gençlik yapımları sevenlerin heyecanla beklediği Ufo filmi için geri sayım tamamlandı. Peki Ufo oyuncuları kim? İşte Ufo filmi oyuncuları:

  • İpek Filiz Yazıcı,
  • Mert Ramazan Demir,
  • Ferit Aktuğ,
  • Kerem Alp Kabul,
  • Mekin Sezer,
  • Enes Külahçı,
  • Elif Çakman,
  • Cemile Canyurt.

UFO NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Netflix Türkiye hesabından yapılan açıklamaya göre Ufo 23 Şubat günü yayınlanacak. Dizi AŞK 101 gibi gençlik yapımları sevenlerin ilgisini çekti. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği filmin çekimleri Nisan ayında Adana'da yapıldı. 

İPEK FİLİZ YAZICI KİMDİR? 

İpek Filiz Yazıcı 6 Ekim 2001 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Trabzonlu olan genç oyuncu oyunculuk kariyerine 2016 yılında yayımlanmış olan Babam ve Ailesi dizisiyle başladı.

Ardından 2017'de yayımlanan Kayıt Dışı dizisinde Tuğba Ateş karakterini ve Elimi Bırakma adlı dizide Ceyda rolünü üstlendi. Netflix'te yayımlanan gençlik dizisi Aşk 101 "Işık" karakteriyle kariyerindeki ilk başrol oyunculuğunu üstlenerek geniş hayran kitlesine ulaştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...