Tgrt Haber
06 Mart 2024 09:51 - Güncelleme : 06 Mart 2024 09:53

VALORANT sunucu bakımı sürüyor, VALORANT 8.04 yaması yeni güncellemesi bitiş tarihi belirtildi

VALORANT oyuncularını heyecanlandıran bir gelişme yaşandı! Sunucu bakımı sürerken, VALORANT 8.04 yaması ve yeni güncelleme yayınlandı mı? Valorant bakımda mı, Valorant bakım ne zaman bitecek? Valorant sistem gereksinimleri nedir? İşte detaylar...

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
VALORANT sunucu bakımı sürüyor, VALORANT 8.04 yaması yeni güncellemesi bitiş tarihi belirtildi

VALORANT oyuncularını heyecanlandıran bir gelişme yaşandı! Sunucu bakımı sürerken, VALORANT 8.04 yaması ve yeni güncelleme yayınlandı mı? Valorant bakımda mı, bakım ne zaman bitecek? Detaylar haberimizde!

VALORANT YENİ GÜNCELLEME YAYINLANDI

VALORANT severlerin heyecanla beklediği an nihayet geldi! Oyunun 8.04 yaması ve yeni güncellemesi, oyuncuların deneyimini daha da ileriye taşıyacak bir dizi yenilikle birlikte sunuldu.

VALORANT ESPOR MERKEZİNDE YENİLİKLER

Masters Madrid'e giden yolculuk başladı mı? Espor Merkezi'nde sunulan yeniliklerle birlikte takımlar arasındaki rekabet daha da kızışacak. Küresel Etkinlikler sekmesi açıldı ve Masters Madrid öncesinde takımların performanslarını takip etmek artık daha kolay.

VALORANT sunucu bakımı sürüyor, VALORANT 8.04 yaması yeni güncellemesi bitiş tarihi belirtildi - 1. Resim

VALORANT PREMIER GÜNCELLEMELERİ

Premier aşamasındaki güncellemelerle birlikte VALORANT deneyimi daha esnek hale geliyor. Artık takımınızı herhangi bir zamanda oluşturup oyuna katılabilirsiniz. Ayrıca, haftalık karşılaşmalarda rövanş koruması sayesinde daha adil bir rekabet ortamı oluşturuldu.

HATALAR GİDERİLDİ

Oyunun geliştirici ekibi, oyuncuların deneyimini iyileştirmek adına bir dizi hatayı düzeltti. Özellikle, bazı ajanların yeteneklerindeki hatalar ve Espor Merkezi'ndeki bazı görsel hatalar giderildi.

BİLİNEN SORUNLAR

Premier sekmesinde bazı görüntüleme hatalarıyla ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Yapımcı firma Riot Games tarafından "Takım kurma süresiyle ilgili bazı görsel hataların farkındayız ve en kısa sürede çözüm bulmaya çalışıyoruz." açıklaması yapıldı.

VALORANT SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Valorant sistem gereksinimleri (PC) 

İşletim sistemi: Windows 7/8/10/11 (64-bit)

RAM: 4 GB

CPU: Intel Core 2 Duo E8400 veya AMD Athlon 200GE

GPU: Intel HD 4000 veya AMD Radeon R5 200

Depolama: 9 GB

DirectX: DirectX 11 ve üzeri

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...