Tgrt Haber
20 Haziran 2023 17:06 - Güncelleme : 20 Haziran 2023 17:44

Yalı Çapkını 'Kazım Ağa'nın yeni projesi belli oldu! Bambaşka karakterle geliyor

Reyting rekortmeni dizi Yalı Çapkını'nda Kazım Ağa rolünü oynayan Diren Polatoğulları son olarak "Yüzyıllık Mucize" dizisinde seyirci karşısına çıkan Necip Memili ile "Başkan" filminde buluşuyor.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Yalı Çapkını 'Kazım Ağa'nın yeni projesi belli oldu! Bambaşka karakterle geliyor
,Diren Polatoğulları

Ulaş Nahadır yeni sinema filmi için kadrosunu oluşturdu. Necip Memili'nin ilk imzası sonrası Yalı Çapkını dizisinde Kazım Ağa rolüyle beğeni toplayan Diren Polatoğulları da anlaşma sağladı. “Başkan” filminin hem senaryosuna imza atan, hem de yönetmenliğine imza atacak olan Bahadır, çok güçlü oyunculardan oluşan bir oyuncu kadrosu kurdu.

YALI ÇAPKINI KAZIM AĞA'DAN YENİ PROJE

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Zeynel Korkmaz rolüne Necip Memili’nin hayat vereceği filmde Zeynel’in rakibi Fikri’yi Diren Polatoğulları canlandıracak. Tuceli'de çekilecek filmde Büşra Pekin, Zeynel’in eşi Sakine’ye hayat verecek. Bir kasabadaki belediye başkanlığı yarışını renkli karakterler eşliğinde etkili bir dille anlatan film şimdiden merak konusu oldu. 

Yalı Çapkını 'Kazım Ağa'nın yeni projesi belli oldu! Bambaşka karakterle geliyor

BAŞKAN FİLMİ OYUNCULARI 

Diren Polatoğulları,

Necip Memili, 

Büşra Pekin,

Füsun Demirel,

Bülent Çolak,

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...