Tgrt Haber
23 Aralık 2021 17:23

Yargı hayranlarını üzecek iddia: Dizi kadrosu dağıldı, final yapacak

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerini paylaştığı ve ilk bölümünden itibaren geniş izleyici kitlesine ulaşan Yargı dizisinden hayranlarını üzecek bir haber geldi. Yargı'nın avukat Ceylin'i Pınar Deniz'in başka bir teklif aldığı ve bu sebeple diziyi bırakacağı iddia edilirken dizinin bu sebeple erken final yapacağı öne sürüldü.

Yargı hayranlarını üzecek iddia: Dizi kadrosu dağıldı, final yapacak
yargı,,avukat,,ceylin,,pınar deniz,,final,

Başrollerini Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı dizisinden hayranlarını üzecek bir haber geldi. Dizinin avukatı Ceylin'in uluslararası bir dijital platformdan teklif aldığı, bu sebeple diziyi bırakacağı öne sürüldü. Pınar Deniz'in diziyi bırakması halinde Yargı'nın sezon sonunda erken final yapacağı da iddialar arasında yer alıyor.

REYTİNG REKORLARI KIRIYOR

Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, senaryosunu ise Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı, her hafta reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Mehmet Yılmaz Ak ve Zeyno Eracar gibi başarılı isimleri buluşturan aksiyon ve dram türündeki Ay Yapım imzalı Yargı dizisi, rakiplerine açık ara fark atarken her hafta da izleyicinin nefesini kesen sahnelerle sona eriyor.

Yargı hayranlarını üzecek iddia: Dizi kadrosu dağıldı, final yapacakü
Yargı dizisi 14. Bölümde Ceylin, Engin'i öldürmekten dolayı gözaltına alınıyor.

KABUL EDERSE DİZİ ERKEN FİNAL YAPACAK

Pazar akşamlarında milyonları ekrana kilitleyen damga vuran Yargı dizisi için izleyicileri şoke edecek bir iddia ortaya atıldı. Canlandırdığı Ceylin karakteriyle izleyicilerinin hayranlığını kazanan Pınar Deniz'in uluslararası dijital bir platformdan teklif aldığı öne sürüldü. Deniz'in kariyeri için çok önemli olan bu teklif, Yargı dizisi için de aynı öneme sahip. Çünkü Deniz'in teklifi kabul etmesi halinde fenomen dizinin sezon sonunda ekrana veda etmek zorunda kalacağı belirtildi.

Yargı hayranlarını üzecek iddia: Dizi kadrosu dağıldı, final yapacak
Ceylin’den bir türlü haber alamayan Ilgaz deliye dönmüştür. Ceylin’i iyice tanımış olan Ilgaz için artık onun gibi düşünebilmek ve yaptıklarını anlamlandırabilmek hiç de zor değildir.

YARGI KONUSU

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ve Ceylin (Pınar Deniz), katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yapacaktır. Yargı dizisi, Türkiye’de 19 Eylül 2021’de Kanal D’de yayın hayatına başlamıştır. Pazar günleri 20.00'de yayınlanmaktadır.

Yargı hayranlarını üzecek iddia: Dizi kadrosu dağıldı, final yapacak
Bir yandan adli olarak Engin’in kaçışı ile alarma geçen emniyet güçleri diğer yandan da Ceylin’in kaybı ile de uğraşmak için seferber olurlar. Hepsini uykusuz geceler ve gündüzler beklemektedir.

Pazar günü Kanal D’de yayınlanan dizi, günün lideri Teşkilat dizisinin ardından ikinci en fazla izlenen dizi olarak yayın hayatına başladı. Sezonun altıncı bölümünde Teşkilat dizisini, AB ve ABC1 gruplarında geçti ve Pazar gününde en çok izlenen dizi oldu.

Yargı hayranlarını üzecek iddia: Dizi kadrosu dağıldı, final yapacak
Engin’i kimin zehirlediği bulmacası henüz çözülmeden bir de kimin kaçırmış olabileceği sorusu ortaya çıkmıştır artık. Bu süreçte bazıları sırları uğruna kader birlikteliği yaparken, bazıları için ise yolun sonu apaçık gözükmektedir.

PINAR DENİZ KİMDİR?

 

28 yaşındaki Deniz, 4 Kasım 1993'te Adana'da doğdu. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana'da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya'da büyüdü. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında yayımlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırarak yaşadı. Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. 2016-2018 yılları arasında yayımlanan Vatanım Sensin adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayınlanan, başrolünü Berk Cankat'la paylaştığı "Bir Deli Rüzgar" dizisinde Gökçe karakterini canlandırdı. Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde Burcu karakterini canlandırdı. 2021 yılında Kanal D ekranlarında yayımlanan Yargı dizisinde "Ceylin Kaya" karakterini canlandırmaktadır.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...