Tgrt Haber
Medya - Medya
30 Eylül 2023 - 11:22

Ölümlü Dünya 2’den ilk tanıtım geldi! Vizyon tarihi netleşti

İlk filmiyle izleyicilere kahkaha dolu dakikalar yaşatan Ölümlü Dünya filminin 2. Versiyonunun tanıtımı yapıldı. Oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan filmin yönetmen koltuğunda Ali Atay oturuyor.
Medya - Medya
30 Eylül 2023 - 09:29

Yalı Çapkını erken bitti, izleyiciler küplere bindi! Sebebi ise sonradan anlaşıldı

Dün akşam Star TV ekranında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin 39. Bölümü yayınlandı. Dizi geçtiğimiz haftalara göre erken bitti. Dizi izleyicileri bu duruma tepki gösterdi. Sorunun nedeni ise kısa sürede anlaşıldı.
Medya - Medya
29 Eylül 2023 - 17:35

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek zayıflama formülünü verdi! 2,5 ayda 20 kilo verdi

Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinin Nilay’ı Feyza Civelek, kısa sürede verdiği kilolarla günlerce konuşulmuştu. 2,5 ayda 20 kilo veren oyuncu zayıflamasının formülünü açıkladı.
Medya - Medya
29 Eylül 2023 - 16:38

Yalı Çapkını Nükhet kimdir, kaç yaşında? Binnur Kaya dizileri neler?

Cuma günlerinin sevilen dizisi Yalı Çapkını’nın yeni sezonuna Binnur Kaya, Taro Emir Tekin gibi isimler dahil oldu. Diziye iddialı giriş yapan oyuncunun dizideki stiline izleyiciler beğeni yağdırdı.
Medya - Medya
29 Eylül 2023 - 14:05

Dilek Taşı'nda Mustafa ve Figen'in yolları ayrıldı! Son cümle duygu seli yaşattı

Kanal D’nin iddialı dizisi arasında yer alan Dilek Taşı’nın 5. Bölüm fragmanı yayınlandı. Oyunculuk performanslarının beğeni topladığı dizinin yeni bölümde, izleyiciyi memnun etmeyen gelişmeler yaşanacak.
Medya - Medya
29 Eylül 2023 - 11:43

Kirli Sepeti’nde Cansu Tosun ve Halil İbrahim Ceylan rüzgarları esmeye başladı

FOX TV ekranında yayınlanan Kirli Sepeti dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi ilk bölümüyle sosyal medyada çok konuşulmaya başlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Cansu Tosun ve Halil İbrahim Ceylan rüzgarları esecek.
Medya - Medya
29 Eylül 2023 - 11:22

Onur Seyit Yaran ve Nilsu Berfin Aktaş’lı diziye usta oyuncu dahil oldu

Onur Seyit Yaran ve Nilsu Berfin Aktaş’ın yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Star TV’de yayınlanacak dizide başrol karakterinden biri için Kırmızı Oda dizisindeki oyunculuk performansıyla sevilen usta oyuncu düşünülüyor.
Medya - Medya
29 Eylül 2023 - 10:20

Gönül Dağı’nda Veysel uyandı, herkes rahat bir nefes aldı! Tahlil sonuçları ise sevenlerini korkuttu!

TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin en çok konuşulan olaylarından biri de Veysel karakterinin yaralanması oldu. Yoğun bakımda kalan Veysel, uyanmasıyla seyircisini sevindirdi. Ancak gelen tahlil sonuçları kafalarda soru işareti bıraktı.
Medya - Medya
29 Eylül 2023 - 09:42

Arak dizisinin kadrosu sektördeki tüm oyuncuları topladı! Usta oyuncular bir arada

Başrolünde İlker Kaleli’nin yer aldığı Arak dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Çekimleri başlayan dizi ekim ayında başlaması planlanan diziye Bennu Yıldırımlar da katıldı. Oyuncu kadrosu göz dolduran diziye son olarak bir İlker daha katıldı.
Medya - Medya
28 Eylül 2023 - 17:32

Yalı Çapkını oyuncusu Zeytin Ağacı’nın kadrosuna katıldı

Zeytin Ağacı dizisinin çekimlerinde son güne gelindi. Netflix’in en çok izlenen yerli dizisi olarak öne çıkan Zeytin Ağacı’nın yeni sezonuna sürpriz isimler katıldı.
Medya - Medya
28 Eylül 2023 - 16:35

Star TV kararını verdi! İddialı başlayan dizinin fişini çekti

Başrolünde Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ın yer aldığı Çöp Adam dizisini iddialı başlayan diziler arasındaydı. Yeni sezonda istediği başarıyı elde edemeyen Çöp Adam dizisi için kanal kararını verdi.
Medya - Medya
28 Eylül 2023 - 15:33

Üç Kız Kardeş’e Yeşilçam’ın güzel oyuncusu katıldı

Salı günleri yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezon yayınları başladı. Başrolünde Özgü Kaya ve Berker Güven’in yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinin kadrosuna Yeşilçam’ın güzel oyuncusu da katıldı.
Medya - Medya
28 Eylül 2023 - 11:07

Tuncel Kurtiz’in anısına bir ilk! Ezel’de hiç görülmemiş Ramiz Dayı videosu ortaya çıktı

Tuncel Kurtiz’in 10. Ölüm yıl dönümüne özel, Kenan İmirzalıoğlu ile karşılıklı oyun havası oynadığı video yayınlandı. İlk kez Ezel setinden yayınlanan video, büyük ilgi gördü.
Medya - Medya
28 Eylül 2023 - 10:37

Kara Para Aşk oyuncuları yıllar sonra aynı dizide! Bu sefer kardeş değil iki düşmanlar

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in başrollerini paylaştığı Kara Para Aşk dizisi 2014 yılında yayınlanmaya başladı. Kara Para Aşk’ın abi – kardeşi Adım Farah dizisinde tekrar buluştu.
Medya - Medya
28 Eylül 2023 - 09:43

Mert Ramazan Demir, hayranlarının ilgisinden yürüyemedi! Yaptığı hareket hayranlarını mest etti

Mert Ramazan Demir, bir marka ile birlikte geçtiğimiz gün Yalı Çapkını dizisinin setine ara vererek Paris’e uçtu. Yoğun ilgiyle karşılaşan oyuncu, yürümekte bile zorlandı. Yaptığı hareket ise hayranları tarafından takdir topladı.
Medya - Medya
28 Eylül 2023 - 09:16

Aile dizisi başlıyor! Aslan gerçekleri öğrendi, Devin kaçmak için plan yaptı

İzmir’de yeni sezon çekimleri başlayan Aile dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. 3 Ekim Salı günü ilk bölümü yayınlanacak dizide, izleyiciler yeni Soykan’ları izleyecek.
Medya - Medya
27 Eylül 2023 - 16:59

Ceyda Düvenci ve Erkan Petekkaya 26 yıl sonra buluştu! Nostajji rüzgarları esti

Ceyda Düvenci’nin sunumuyla ekrana gelen Bambaşka Sohbetler programının bu haftaki konuğu oyuncu Erkan Petekkaya ile oldu. İkili böylece 26 yıl sonra bir araya gelmiş oldu.
Medya - Medya
27 Eylül 2023 - 14:10

Armağan Çağlayan’dan Yabani dizisine eleştirisi geldi: Birazcık fazla mı

Salı günleri yayınlanan Yabani dizisinin başrolünde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Dolunay Soysert yer alıyor. Günün en çok izlenen yapımı olan Yabani’ye bir eleştiri de Armağan Çağlayan’dan geldi.
Medya - Medya
27 Eylül 2023 - 13:07

Teşkilat dizisi oyuncusu Murat Yıldırım Mostar şehrine gitti, fotoğrafları büyük ilgi gördü

TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat'ın çekimleri başladı. Başrol oyuncusu Murat Yıldırım yeni imajıyla poz verdi. Fotoğraflara kısa sürede beğeni yağdı.
Medya - Medya
27 Eylül 2023 - 11:26

Gönül Dağı’nda beklenmedik gelişme! Eski oyuncu geri döndü

TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisi yeni sezonda 6 yıllık zaman atlaması ile ekrana geldi. Dizinin yeni bölümlerine ise eski oyuncu dahil oldu.
Başa Dön Sona Git